Hovedinnhold

Solbakken etter debutseier: - Noe å bygge på

FORNØYD: Ståle Solbakken var fornøyd etter debutkampen som manager for Wolverhampton. Her er han avbildet på treningsfeltet tidligere i juli. Foto: Nina Rangøy, VG
FORNØYD: Ståle Solbakken var fornøyd etter debutkampen som manager for Wolverhampton. Her er han avbildet på treningsfeltet tidligere i juli. Foto: Nina Rangøy, VG
(VG Nett) Ståle Solbakken (44) fant flere plusser enn minuser etter 5-1-seieren over irske Bray i sin første kamp som manager for Wolverhampton.

Denne saken handler om:

- Dette er noe å bygge på, oppsummerte han overfor klubbens egne hjemmesider.

Wolverhampton tok ledelsen ved Frank Nouble, men Bray fikk utligne etter en svak prestasjon av keeper Carl Ikerne. I pausen byttet Solbakken ut hele laget, og det ga hele fire scoringer i den andre omgangen.

- Det er alltid noen opp- og nedturer i den første kampen i oppkjøringen, men i den andre omgangen spesielt var det flere plusser enn minuser, sier Wolves-manageren.

Opptrer profesjonelt

Wolverhampton spiller på nivå to i England, og sesongåpner borte mot Leeds lørdag 18. august.

- Noen spillere gjorde det bedre enn andre, men det er normalt, også når du spiller ligakamper. Det er tidlig ennå, men vi kan bygge på dette, sier Solbakken.

Steven Fletcher scoret to mål, mens Matt Jarvis noterte seg for en nettkjenning. Begge har blitt linket bort fra klubben i sommer, men opptrer profesjonelt, mener Solbakken.

- Jeg visste hvor viktige Fletcher og Jarvis er før kampen. Alle kjenner dere kvaliteter og de spilte bra i dag. De har være profesjonelle i de tolv dagene vi har hatt sammen, og jeg tror det vil fortsette sånn. Vi får se hva som skjer, sier han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball