Hovedinnhold

Premier League-klubb med bud på Solbakken-stjerne

** Wolves vil ikke selge Fletcher
** Klubbens toppscorer forrige sesong

BUD PÅ STJERNE: Ståle Solbakken og Wolverhampton har mottatt et bud på Steven Fletcher. Foto: Sam Bagnall, AMA
BUD PÅ STJERNE: Ståle Solbakken og Wolverhampton har mottatt et bud på Steven Fletcher. Foto: Sam Bagnall, AMA
(VG Nett) Ståle Solbakken (44) står i fare for å miste spissen Steven Fletcher (25).

Denne saken handler om:


Steven Fletcher blir sett på som kanskje Wolverhamptons viktigste brikke i jakten på opprykk til Premier League. Selv om ulvene bare vant stusselige fem kamper forrige sesong, scoret 25-åringen 12 ganger.

Skotten har blitt linket bort fra Molineux over tid, men det er først nå at Midlands-klubben har mottatt konkrete henvendelser om spissen. Ifølge lokalavisen Express & Star har Sunderland lagt rundt 95 millioner kroner på bordet.

Vil ikke selge

Martin O'Neill må trolig bla opp flere pundsedler dersom Fletcher skal bytte arbeidsgiver. Målscoreren ble Wolverhamptons dyreste spiller noensinne da han kom fra Burnley for omlag 65 millioner kroner for to år siden.

PÅ VEI BORT? Steven Fletcher er ønsket av Sunderland. Foto: Nigel French, PA
PÅ VEI BORT? Steven Fletcher er ønsket av Sunderland. Foto: Nigel French, PA

- Vi lar oss ikke påvirke av at det blir lagt inn bud, sier Wolves-direktør Jez Moxey til avisen.

Sunderland trenger en ny målscorer nå som Nicklas Bendtner og Asamoah Gyan har forlatt Stadium of Light. "The Black Cats" er imidlertid ikke alene om å ønske seg Fletcher. Sunderland Echo skriver at også Fulham, Stoke og Aston Villa er interesserte.

Skal forsterke

Solbakken-sjef Moxey er klar på at han ikke har noen planer om å la Fletcher eller andre nøkkelmenn reise.

- Våre beste spillere er ikke til salgs. Vi vil beholde dem for å bygge et så sterkt lag som mulig til den kommende sesongen. Vi skal gjøre alt i vår makt for å beholde spillerne våre, og vi skal samtidig se oss om etter forsterkninger, sier Moxey.

Hentet spiller

I går kunne Ståle Solbakken offentliggjøre at han har sikret seg Tongo Doumbia på lån fra franske Rennes, men overgangsvinduet kommer trolig til å handle minst like mye om at Wolves-spillerne vil bli linket bort fra klubben. Express & Star hevder at Premier League-lag har Matt Jarvis og Michael Kightly på handlelisten.

- Vårt uttalte mål er å komme forsterket ut av overgangsvinduet, og da kan vi ikke selge alle de beste. Men «money talks» i det spillet her, så vi kommer sikkert til å bli testet på både det ene og det andre, sa Solbakken da VG Nett traff ham tidligere i juli.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball