Hovedinnhold

Blackburn-sjefen vraket Gamst Pedersen

UTE I KULDA: Morten Gamst Pedersen, her utenfor Blackburns hjemmebane i mai, har en usikker fremtid i klubben. Foto: Fredrik Solstad
UTE I KULDA: Morten Gamst Pedersen, her utenfor Blackburns hjemmebane i mai, har en usikker fremtid i klubben. Foto: Fredrik Solstad
Morten Gamst Pedersen vartet opp med målgivende pasning i ligaåpningen, men var onsdag henvist til benken da Blackburn fikk besøk av Hull.

Denne saken handler om:


Nordmannen fikk seks minutter som innbytter for målscorer Colin Kazim-Richards da Blackburn vant 1-0 i den engelske mesterskapsserien.

Gamst, som angivelig hever en  ukelønn på 550.000 kroner , har i sommer vært koblet til overgang fra Blackburn. Han fikk nylig  krass kritikk  fra en av klubbens rådgivere.

Det gjorde at både manager Kean og spillerforeningen i England slo ring om nordmannen.

- Vi har vært i samtaler med Blackburn-spillerne og deler deres skuffelse over at noen tilknyttet Blackburn Rovers kan komme med så respektløse kommentarer mot en spiller som Morten Gamst Pedersen, skrev spillerforeningen i en uttalelse på sine nettsider.

For manager Steve Kean var Blackburns seier etterlengtet. Han ble truet med sparken om laget tapte tre kamper i sesonginnledningen.

Blackburn innledet sesongen med 1-1 borte mot Ipswich.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball