Hovedinnhold

Zahid om innhoppet mot Real Madrid: – En drøm som gikk i oppfyllelse

<p>CL-DEBUT PÅ BERNABEU: Ghayas Zahid gjorde sakene sine godt i de 20 minuttene han fikk på Santiago Bernabeu. Her i duell med Marcelo.</p>

CL-DEBUT PÅ BERNABEU: Ghayas Zahid gjorde sakene sine godt i de 20 minuttene han fikk på Santiago Bernabeu. Her i duell med Marcelo.

Foto: Paul White, AP
(Real Madrid-APOEL 3-0) Ghayas Zahid (22) hadde fortsatt ikke landet da VG snakket med han – bare timer etter innhoppet mot Real Madrid i Champions League.

Denne saken handler om:

– Det var en virkelig minnerik dag. En drøm som gikk i oppfyllelse, sier Vålerenga-eksporten Ghayas Zahid til VG.

Den offensive midtbanespilleren ble byttet inn for APOEL på Santiago Bernabéu i bortemøtet mot Real Madrid i Champions League. På sine 20 minutter gikk store deler av innhoppet på å forsvare seg mot det spanske stjernegalleriet, men 22-åringen fikk med seg flere involveringer likevel.

– Rett og slett en ubeskrivelig følelse. Å debutere i Champions League mot verdens beste klubb... 

Fra gårsdagen: Ronaldo slo voldsomt tilbake etter utestengelsen da Zahid fikk 20 minutter

I slutten av august ble den tidligere Vålerenga-spilleren klar for APOEL. Uken før ble gruppene i Champions League trukket, og der havnet APOEL i gruppe med Real Madrid, Tottenham og Borussia Dortmund. 

Det står i sterk kontrast til de 90 minuttene Zahid fikk på venstrekant mot Elverum for Vålerenga hjemme i cupen 10. august. 

– Det var ganske annerledes å spille den kampen, enn nå i Champions League, foran 70 000 mennesker på Bernabeu. Det kunne nesten ikke blitt en større kontrast.

Selve kampen mot Real ble tøff for APOEL. De spilte en god førsteomgang og slapp ikke spanjolene til mange sjanser, sett bort ifra scoringen til Ronaldo. I den andre omgangen gikk det tråere for kypriotene.

Også de andre nordmennene fikk det tøft: Marerittstart og 2-12 i målforskjell 

– Vi forsvarer oss bra, men det blir tungt å holde et så godt lag unna mål i 90 minutter. Måten de spiller på som lag. De er så utrolig sterke, både i overgangsspillet og i det etablerte. I tillegg er de også defensivt veldig sterke. 

Veldig fornøyd i ny by og nytt land

Selv om det er mye nytt i Kypros, er Zahid veldig fornøyd med de første ukene i APOEL.

– Det har vært godt å komme til APOEL. Det er veldig annerledes når det gjelder vær og væremåten i landet, men det er noe jeg blir bedre vant med dag for dag, sier Zahid.

– Klubben er fin og folket er veldig hyggelig her. Jeg gleder meg veldig til fortsettelsen og håper på enda flere gode og suksessfulle opplevelser fremover. 

PS! På mandag møter Zahid og APOEL Anorthosis i hjemlig liga, mens Tottenham kommer til Kypros for kamp to i gruppespillet tirsdag 26. september. 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball