Hovedinnhold

Eduardo utestengt for filming

UTSKJELT: Her scorer Eduardo på straffen han selv skaffet på kontroversielt vis forrige uke. Foto: Reuters
UTSKJELT: Her scorer Eduardo på straffen han selv skaffet på kontroversielt vis forrige uke. Foto: Reuters
(VG Nett) Arsenal-spiss Eduardo (26) har fått to kampers karantene av UEFA etter at han angivelig filmet seg til straffe mot Celtic.

Denne saken handler om:

Dermed må 26-åringen stå over de to Champions League-kampene mot Standard Liege og Olympiakos, og Arsenal har fått tre dager på seg til å anke saken.

UEFA bestemte seg for å se nærmere på saken etter at Eduardo ble beskyldt for å ha filmet seg til et straffespark mot Celtic og keeper Artur Boruc. Han satte selv straffen i mål, og Arsenal vant til slutt 3-1, og London-laget gikk videre fra Champions League-kvalifiseringen med 5-1 sammenlagt.

VG Debatt:
"Skal en bli kvitt denne dritten som det jo er så nytter det ikke å gi en straff på gult kort hvis divingen førte til et avjørende mål."
Diskutér saken her!

Nå har altså disiplinær-utvalget bestemt seg for å straffe den kroatiske spissen, og det er liten tvil om at Arsenal-manager Arsene Wenger kommer til å kritisere den avgjørelsen. Han var rasende da det ble klart at UEFA ville etterforske episoden.

- Dette er rett og slett en skam, og totalt uakseptabelt, sa han i forrige uke, og beskyldte ifølge CNN UEFA for å ha startet en heksejakt på Eduardo.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball