Hovedinnhold

Bundesliga-mesterne vil ha Rekdal

Bundesliga-mesterne Kaiserslautern har henvendt seg til Hertha Berlin med ønske om å kjøpe Kjetil Rekdal (29).
I dagens utgave av den tyske avisen BZ bekrefter Hertha-manager Dieter Hoeness at Kaiserslautern vil ha den norske landslagsspilleren. Men han er ikke særlig villig til å gi slipp på sin kaptein og libero.

- Kaiserslautern vil kjøpe Kjetil, men vi vil ikke selge ham. Han er den beste liberoen i Bundesliga, og vi er dumme hvis vi lar ham gå, sier Hoeness.

Det er Rune Bratseths gamle Werder Bremen-trener, Otto Rehhagel, som nå har ledet Kaiserslautern til Bundesliga-tittel, som har falt pladask for Rekdal. Rehhagel ønsker nordmannen som erstatter for liberoen Miroslav Kadlec, som skal hjem til Tsjekkia.

- Interessert

Rekdal er smigret over interessen fra Kaiserslautern.

- Jeg ser på det som en bekreftelse på at jeg har gjort det veldig bra her. Selv om jeg har to år igjen av kontrakten med Hertha, er jeg interessert i å høre hva Kaiserslautern har å si. Sportslig sett frister det jo med Champions League-spill neste sesong, sier Kjetil til VG.

Han har kjent til interessen en stund, men har ennå ikke vært i kontakt med Kaiserslautern.

- Manageren sier jeg ikke er til salgs, og jeg trives veldig godt i Hertha. Uansett bør jeg kunne bruke situasjonen til å få forbedret kontrakten min i klubben.

- Vet du hvor mye Hertha eventuelt vil ha for deg?

- Jeg har en fast prislapp på meg hvis vi skulle rykke ned. Men nå har vi jo sikret plassen. Jeg kommer uansett til å oppsøke manageren for å høre hva han har å si. De kan jo ikke blokkere alle muligheter uten videre.

Ifølge BZ er Rekdal øverst på Kaiserslauterns ønskeliste foran neste sesong.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball