Hovedinnhold

Nå er Hoseth het igjen

BODØ (VG Nett) (Glimt - Molde 2-4) Molde kuttet ned forspranget til Rosenborg med 4-2-seier i Bodø.

Denne saken handler om:

VGLIVE!
Referat og levende bilder fra kampen

Ett minutt før slutt punkterte innbytter Rune Ertsås kampen da han la på til 4-2 til Molde.

Etter kampen uttrykte Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen stor misnøye med dommer Dag Vidar Hafsås - pipeblåseren som suveren topper VGs dommerbørs.

- Hvis en av mine spillere hadde prestert som han (dommeren) gjorde i dag, hadde han forsvunnet i det neste overgangsvinduet, sa Ingebrigtsen uten å ville utdype grunnen til misnøyen.
Se Ingebrigtsens dommerslakt her

Der og da reiste et hundretalls hjemmesupportere seg og marsjerte ut av Aspmyra - nok en gang skuffet over prestasjonene til de gule.

VG Debatt:
«Molde vinner kamp etter kamp sånn som Rosenborg. Det er ikke mange andre lag som klarer det.»
Diskuter her!

For Molde fortsetter oppturen. Laget er nå kun fire poeng bak sterke Rosenborg, riktignok med en kamp mer spilt.

VGLIVE!
Se alle målene fra den 17. serierunden

Henger fortsatt med

Selv om det knapt er noen som tror at RBK kan trues i kampen om seriegullet, viste Molde igjen at de er laget som kan berge noe av spenningen i toppen av eliteserien.

(Saken fortsetter etter bildet)

VIKTIG: Magne Hoseth spilte en viktig rolle i seieren mot Glimt. Her har han trikset seg inn i 16-meteren, og skal til å skyte. Foto: VGLIVE
VIKTIG: Magne Hoseth spilte en viktig rolle i seieren mot Glimt. Her har han trikset seg inn i 16-meteren, og skal til å skyte. Foto: VGLIVE


I realiteten var det Magne Hoseth som avgjorde oppgjøret mot Glimt. Og 2-3-scoringen en halvtime før slutt var ren fotballkunst:

Molde tok et raskt innkast som havnet hos Hoseth. Magne Hoseth vippet først ballen over Johan Lædre Bjørdal, før han lurte Per Verner Rønning og banket ballen hardt og lavt i Glimt-målet. Scoringen er Hoseths tredje i eliteserien denne sesongen.

VGLIVE!
Se målet til Hoseth

Kjempet seg inn på laget

Det har vært en litt merkelig sesong for tidligere landslagsspiller Hoseth. Han startet sesongen på Molde-benken. Men har kjempet seg tilbake i startoppstillingen og er nå en stor bidragsyter for klubben som er nærmest til å true suverene Rosenborg.

VGLIVE!
Intervju med Jonevret

Intervju med Ingebrigtsen

Søndag var han med å regissere mye av det Molde skapte fremover - og sammen med trioen fra Senegal ble det rett og slett for mye for et rufsete Glimt-forsvar.

SCORET: Thiago Martins scoret igjen for Glimt, men nok en gang var det forgjeves. Foto: Scanpix
SCORET: Thiago Martins scoret igjen for Glimt, men nok en gang var det forgjeves. Foto: Scanpix


I en forrykende første omgang, var det Bodø/Glimt som tok ledelsen, da Thiago Martins tverrvendte og klinte ballen i hjørnet på volley etter en corner.

Defensive problemer

Men Molde, anført av sine tre glitrende senegalesere, kom tilbake og skapte mye problemer for et rustent Glimt-forsvar. Det var derfor ikke ufortjent at Pape Pate Diouf (1-1) og Mame Biram Diuof (1-2) sendte gjestene i føringen.

Mot spillets gang utlignet imidlertid unggutten Anders Konradsen rett før pause - uten at det hjalp hjemmelaget noe til slutt.

Dermed fortsetter elendigheten for Kåre Ingebrigtsens mannskap - som for tiden virker å ha stø kurs mot 1. divisjon.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball