Hovedinnhold

Helten skulle ikke spille

BODØ (VG Nett) (Glimt - Sandefjord 1-0) Alo Bärengrub sikret Glimt tre uhyre viktige poeng. Men egentlig skulle ikke estlenderen spille.

Denne saken handler om:

Midtstopperen ble nemlig kastet inn på Glimt-laget få minutter før kampstart, da Per Verner Rønning fikk føling med en skade på oppvarmingen og måtte kaste inn håndkledet.

VG LIVE:Se høydepunkter fra kampen her

Og hvilken dag det ble for hardhausen Bärengrub, som har vært mye inn og ut av Glimt-laget etter at han ble hentet fra Flora Tallinn før forrige sesong.

AVGJORDE FOR GLIMT: Alo Bärengrub. Foto: Scanpix.
AVGJORDE FOR GLIMT: Alo Bärengrub. Foto: Scanpix.

Eliteguiden:Se Bärengrubs statistikk

Stanget corner i mål

Han regjerte i Glimts midtforsvar sammen med Johan Lædre Bjørdal. Og rett før timen var spilt, scoret han målet som avgjorde den uhyre viktige bunnkampen på Aspmyra - da han stanget corneren fra Trond Fredrik Ludvigsen i mål.

Samleside:Alt fra kveldens fotballrunde

- Kjempehøst

For et Glimt-lag som ikke har hadde vunnet på eget kunstgress siden mai måned, kan betydningen av søndagens seier knapt overdrives.

- Nå blir det en kjempehøst med bare viktige og artige fotballkamper, sier Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen.

Mot et skuffende svakt Sandefjord-lag var det fullt fortjent at poengene ble igjen i Bodø. Glimt var mer på hugget og skapte flere sjanser enn blåtrøyene fra Vestfold.

Sandefjord hadde fått optimismen tilbake etter fire poeng på de to foregående kampene, men må løfte spillet betraktelig dersom de skal unngå bunnstrid utover høsten.

Spesielt var gjestene svært tamme fremover på banen mot Glimt.

- Det var en dårlig kamp med veldig mye balltap. De får et heldig mål på en corner. Vi pleier å være tryggere med ballen, i dag er vi for slurvete, oppsumerer Sandefjord-trener Patrick Walker.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball