Hovedinnhold

Wenger i harnisk over denne behandlingen

** Arsenals Ramsey fikk gjennomgå for seks år gammel skade
** Wenger: – Når du ser det på TV, er du kanskje mindre stolt

<p>FIKK GJENNOMGÅ: Arsenals Aaron Ramsey, her under kampen mot Stoke på Britannia Stadium i går, fikk lite hyggelige tilrop fra hjemmefansen.</p>

FIKK GJENNOMGÅ: Arsenals Aaron Ramsey, her under kampen mot Stoke på Britannia Stadium i går, fikk lite hyggelige tilrop fra hjemmefansen.

Foto: Lee Smith, Reuters
Aaron Ramsey (25) ble kvestet av en Stoke-spiller og brakk to bein  i 2010. Arsenal-manager Arsene Wenger (66) forstår ikke hvorfor han fortsatt er Stoke-supporternes huggestabbe seks år senere.

Denne saken handler om:

– Jeg lukket ørene og tenkte at det var den beste måten å takle det på. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det og generelt hva man bør gjøre med det, sier Arsene Wenger ifølge Daily Mail, etter 0-0-kampen mot Stoke på Britannia Stadium i går.

Les også: Wenger reagerer på van Gaal-behandling: – Respektløst

Ute i 13 måneder

Da hadde Arsenal-manageren hørt Stoke-fansen gjøre narr av Ramsey i 90 minutter på grunn av skaden han pådro seg på nettopp Britannia, nesten seks år tidligere. Benbruddet ble omtalt som en skrekkskade. Den daværende 19-åringen brakk to bein i leggen.

Ryan Shawcross, midtstopperen bak den fryktelige taklingen, gråt sine tårer da han fikk det røde kortet og marsjerte av banen. Han forstod allerede da hvor alvorlig det kunne være. Ramseys rehabilitering og vei tilbake til førstelaget tok 13 måneder.

Saken fortsetter under bildet.

SKREKKSKADE: Stoke-spiller Glenn Whelan (ryggen mot) kommer til for å se til Aaron Ramsey etter han ble taklet av Ryan Shawcross i en kamp i 2010. Flere Arsenal-spillere ser fortvilet på det som har skjedd. Ramsey får likevel gjennomgå av Stoke-fansen.
SKREKKSKADE: Stoke-spiller Glenn Whelan (ryggen mot) kommer til for å se til Aaron Ramsey etter han ble taklet av Ryan Shawcross i en kamp i 2010. Flere Arsenal-spillere ser fortvilet på det som har skjedd. Ramsey får likevel gjennomgå av Stoke-fansen. Foto: Paul Ellis, AFP

Lest denne? Fansen gleder seg over Rooneys «comeback»: – En enorm lettelse

– Glemmer ansvaret

Derfor smertet det Wenger å høre Stoke-fansen synge «he walks with a limp», eller oversatt på norsk: «han går rundt og halter».

– Når folk samles, glemmer de ofte ansvaret de har for seg selv. Når du kommer hjem og ser det på TV, er du kanskje litt mindre stolt, sier Wenger.

Franskmannen har opplevd at Ramsey har blitt buet nærmest hver gang de to lagene har møttes. Ramsey har blant annet valgt å ikke akseptere Shawcross' unnskyldning i kjølvannet av den stygge taklingen.

25-åringen har tidligere uttalt at skaden var et realt tilbakeslag på en tid der han virkelig var på vei opp og frem.

Les også: Fra kampen i går: Cech reddet Arsenal

Raser mot behandlingen

Behandlingen av wailiseren fikk flere Arsenal-sympatisører til å rase på sosiale medier i går, blant annet londonernes tidligere spisslegende Ian Wright.

– Jeg ser at Stoke-fansen fremdeles buer ut Ramsey seks år etter han brakk beinet, skriver han på Twitter.

TV-profilen og den hardbarkede Arsenal-supporteren, Piers Morgan, gikk enda lenger.

– Det høres ut som om Stoke-fansen fikk hjernen skadet samme dag som Shawcross ødela beinet til Ramsey, skriver han på mikrobloggtjenesten.

Les også: Wenger til Klopp: – Ro deg ned!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball