Hovedinnhold

Sylling-Olsen føler seg frosset ut av Rekdal

TIL BODØ/GLIMT: Magnus Sylling-Olsen forlater Aalesund og er klar for Bodø/Glimt. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, NTB Scanpix
TIL BODØ/GLIMT: Magnus Sylling-Olsen forlater Aalesund og er klar for Bodø/Glimt. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, NTB Scanpix
Magnus Sylling-Olsen er skuffet over at han ikke fikk fornyet kontrakt med Aalesund.

Denne saken handler om:

Vingen forlot tirsdag AaFK til fordel for førstedivisjonsklubben Bodø/Glimt.

- Måten jeg måtte slutte på var brå og uverdig. Ting har skjedd veldig fort, og jeg føler at jeg er blitt frosset ut, sier Magnus Sylling Olsen til TV 2.

Han har scoret 11 mål på 56 seriekamper for tangotrøyene. Trener Kjetil Rekdal avviser at han har frosset ut 29-åringen.

- Det er bare tull. Jeg ga beskjed til Magnus at han ikke var med i troppen til kampen mot Fredrikstad. Jeg sa også at jeg kom til å prioritere andre foran han resten av sesongen, sier Rekdal til Sunnmørsposten.

Sylling-Olsen sier han gjerne skulle tatt et skikkelig farvel med spillere, klubb og fans. Den tidligere Kongsvinger-spilleren sier Rekdal ga ham beskjed om at det ikke ville bli mer spilletid denne sesongen.

- Han sa i klartekst at jeg ikke var ønsket i A-lagsstallen i 2013 og at jeg ikke ville få mer spilletid denne sesongen. Hvis jeg skulle bli værende ville det blitt spilletid på andrelaget i 2. divisjon. Det er selvsagt helt uaktuelt for meg.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball