Hovedinnhold

Riise på plass i Ålesund: – Det er fantastisk!

OPTIMIST: John Arne Riise sier han har tatt turen til Ålesund fordi han tror på en snarlig løsning slik at han kan signere for AaFK: Her blir han intervjuet på Vigra Flyplass.
OPTIMIST: John Arne Riise sier han har tatt turen til Ålesund fordi han tror på en snarlig løsning slik at han kan signere for AaFK: Her blir han intervjuet på Vigra Flyplass. Foto: Christer Sævig, VG
ÅLESUND/OSLO (VG) John Arne Riise (35) har stor tro på at han blir klar for AaFK i løpet av få timer. Nå håper han å være en del av stallen under serieåpningen mot Stabæk i morgen kveld.

Denne saken handler om:

– Både NFF, Norsk Tipping og Norsk Toppfotball har gjort alt de kan for å forhindre at jeg skal komme hjem. Nå tror jeg ikke de har noe mer å ta meg på, så nå gleder jeg meg, sier Riise til VG.

Lillebror Riise ut mot NFF: «Ufattelig dobbeltmoralsk»

Han fløy fra Gardermoen i ettermiddag, og landet på Ålesund Lufthavn, Vigra, sammen med mamma Berit Riise litt før kl. 16. Mannen med 110 landskamper for Norge gledet seg stort over å være tilbake på gamle trakter.

– Det er fantastisk! Det er mange år siden jeg har vært her. Vi har pratet løst og fast i lang tid nå, men det er først den siste uka hvor det virkelig har tatt av, sier 35-åringen om å være tilbake i Ålesund.

Oljefondet har aksjer for 460 millioner i Riises bettingselskap

MAMMA MED PÅ LASSET: Berit Riise og John Arne Riise ble hentet av AaFK-direktør Henrik Hoff (i bakgrunnen).
MAMMA MED PÅ LASSET: Berit Riise og John Arne Riise ble hentet av AaFK-direktør Henrik Hoff (i bakgrunnen). Foto: Christer Sævig, VG

Spillselskapet han har hatt en avtale med de siste årene har vært i forhandlinger med blant annet Norsk Tipping og Norsk Toppfotball i hele dag, for å finne en løsning som gjør at Riise kan signere for AaFK.

Riise: – Føles som om de gjør alt for at jeg ikke skal spille hjemme

– I går kveld var jeg ganske oppgitt og irritert fordi jeg fikk vite at det juridiske var på den og den måten. Jeg forstår Aalesund at ikke de tør å ta den sjansen, fordi det er for mye å tape. Det sa jeg til Henrik (Hoff) at jeg ikke vil at de skal gjøre, forteller Riise til den fremmøtte pressen.

– Men så ringte Betsson meg igjen og sa at de ville ta nye møter igjen i dag for å få dette i orden. De er veldig på at de har lyst til å gi meg den avslutningen jeg har lyst på. Nå venter jeg på dem og et par andre ting, og så er det bare å kjøre på, sier Riise.

Han og mamma Berit ble hentet av AaFK-direktør Henrik Hoff på flyplassen. Nå venter det en medisinsk test for å ha alt klart dersom det juridiske også går i orden.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball