Hovedinnhold

60-metersløp ga FFK-poeng

ÅLESUND (VG Nett) (AaFK - FFK 1-1) Everton løp i 60 meter før han satte inn 1-1 og reddet FFK-poeng i Ålesund.

Denne saken handler om:

Artikkelen oppdateres

AaFK ledet 1-0 da Everton i det 77. minutt mottok ballen fra en medspiller fremfor midtstreken. Den til tider utskjelte Fredrikstad-spissen løp hele veien mot AaFK-buret, forbi tre oransjekledde, og satte ballen kaldt i mål. En utsøkt scoring. Men forsvarsspillet til hjemmelaget var ikke like bra.

- Dette var utrolig ergerlig. Det er en fin scoring de får, men det er jo rene motorveien, sa en skuffet AaFK-assistent Geir Hansen like etter kampslutt.

Se hele intervjuet her!

VG LIVE:Se Evertons supermål her!

- Vi tørr ikke nok

Oppgjøret på Color Line Stadion ble ikke spesielt underholdende. I første omgang skjedde det så godt som ingenting, mens det tok seg litt opp etter pause.

- Vi burde vunnet. Hadde vi gjort det kunne vi ha kommet oss et steg vekk fra nedrykksstriden, sier AaFK-kaptein Johan Arneng til VG Nett, og får støtte av forsvarsveteran Amund Skiri:

- Vi er for dårlige etter vi tar ledelsen, og det er skuffende. Vi tørr rett og slett ikke nok, forklarer han.

Tre minutter ut i andre omgang slo nevnte Amund Skiri inn et innlegg fra langt hold. Tor Hogne Aarøy stusset ballen videre til en umarkert Jonathan Parr, som sendte ballen videre i mål bak en sjanseløs Lasse Staw.

VG LIVE:Se høydepunktene fra kampen her - GRATIS!

Reservekeepere

Begge lag stilte med to keepere som trolig blir erstattet med det første. Fredrikstad venter på Kenny Stamatopoulos, som spilte sin siste kamp for Lyn i går. Lasse Staw tok på seg hanskene i dag, kanskje for første gang på ei stund i elitserie-sammenheng. AaFK har mistet sin solide sisteskanse Anders Lindegaard, og mens Kjetil Rekdal jakter på en rutinert erstatter vokter Andreas Lie buret til sunnmøringene.

VG LIVE:Slik var kampen!

FFK fornøyde med poeng

Både Staw og Lie klarte seg godt, men hadde ikke alltid like mye å gjøre. Før pause skapte AaFK to brukbare sjanser. Ellers skjedde fint lite. Feilpasninger og dårlige innlegg florerte. Kampen åpnet seg opp etter Parrs 1-0-scoring, og Fredrikstad kom noe mer med. 1-1-målet ble nok en vitamininnsprøyting for østfoldingene, men flere mål kom ikke på Color Line Stadion.

AaFK var noen hakk bedre enn FFK totalt sett, men i en kamp med mye feriefotball var det kanskje greit med poengdeling.

- Vi får en kalddsuj med en gang etter pause, så vi får være fornøyd med å få med oss ett poeng. Vi er ute å kjøre et periode, men tar oss inn igjen. Mot slutten er det vi som jager mest, sier FFK-assistent Tom Freddy Aune etter kampen.

Se hele intervjuet her!

Assistent Tom Freddy Aune, som har hovedansvaret for Fredrikstad i Anders Grönhagens sykdomsfravær, var alt i alt fornøyd med ett poeng på nordvestlandet i kveld.

- Vi MÅ ikke dominere på bortebane, og ett poeng er bra her oppe, sier han til VG Nett.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball