Hovedinnhold

- Skal kartlegge skadene

Skipresident Sverre Seeberg starter i morgen jobben med å kartlegge hvor stor skade TV2s «Rikets Tilstand» har påført skisporten i Norge.

Denne saken handler om:

- Vi er åpenbart påført skade. Hvilket omfang skaden har, vil tiden vise. Men noe er allerede dokumentert av løperne selv. Nå vil vi sette oss ned for å kartlegge de internasjonale konsekvensene, sier Seeberg.

Han har allerede startet en løpende kontakt med det internasjonale skiforbundert FIS i Bern, det svenske og finske skiforbundet - og Skiforbundets sponsorer. Neste helg drar han til Finland for å snakke med ledelsen i det finske skiforbundet i forbindelse med verdenscupen der.

Han legger også vekt på at langrennstjerner som Vegard Ulvang og Bjørn Dæhlie driver forretningsvirksomhet som kan ha blitt skadelidende som følge av skandalen.

Han regner med at Ulvang og Dæhlie sender sine juridiske rådgivere når idrettstoppene i morgen første gang møtes for å diskutere et søksmål mot TV2.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport