SNART HISTORISK: Det er bare spørsmål om tid før LeBron James blir den mestscorende basketballspilleren i NBAs historie. Han er 35 poeng unna å tangere Kareem Abdul-Jabbar på 38.387 poeng.

Svimlende billettpriser: 780.000 kroner for å se LeBron James’ rekordjakt

Natt til onsdag kan LeBron James sette poengrekord i NBA. De beste setene krever et godt dykk i lommeboken.

Publisert:

LeBron James (38) er 35 poeng unna å tangere rekorden til Kareem Abdul-Jabbar, som i løpet av sin NBANBANordamerikanske eliteserien i basketball.-karriere sanket 38.387 poeng.

Sannsynligheten for at James går forbi Abdul-Jabbar er størst i Lakers’ kamp borte mot Milwaukee Bucks fredag, men sjansen er også til stede for at James kan score 35 poeng eller mer mot Oklahoma City Thunder.

James snitter 30 poeng per kamp i NBA denne sesongen.

Men siden sjansen er der for at James kan bli historisk i hjemmekampen mot Thunder, har prisene på de aller beste setene skutt i været.

Ifølge nyhetsbyrået AP kostet de beste billettene opp mot 75.000 dollar – omtrent 780.000 norske kroner.

James har vunnet NBA fire ganger, blitt kåret til MVP (mest verdifulle spiller) fire ganger og vært en del av NBA All Star-laget ved 19 anledninger, for å nevne noe.

Han har spilt for Cleveland Cavaliers (to forskjellige perioder) og Miami Heat – og siden 2018 har han tilbrakt karrieren i Los Angeles.

Kampen der LeBron James muligens blir historisk, sendes på VG+ Sport. Den kan du se på VGs flater fra klokken 04.00 onsdag morgen:

Pluss content
Les også

Ti «ukjente» NBA-talenter: – Dere er herved advart!

Glem Ja Morant (23) og Zion Williamson (22). Her er de ti største «ukjente» talentene i NBA.

Vil du lese mer om NBA? I VGs store basket-magasin får du 100 sider om stjernene, lagene og de gode historiene. Kun i salg i vår nettbutikk.

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no