Hovedinnhold

- Jeg er svært takknemlig

PÅ SYKEHUS: Her blir svensken Martin Johansson fraktet bort i ambulanse, etter å ha blitt spiddet av en pinne. Foto: Scanpix
PÅ SYKEHUS: Her blir svensken Martin Johansson fraktet bort i ambulanse, etter å ha blitt spiddet av en pinne. Foto: Scanpix
Svenske Martin Johansson, som skadet seg stygt under fredagens VM-staffet i orientering, roser konkurrentenes snarrådige handlinger.

Det norske lagets ankermann Anders Nordberg løp til målområdet etter hjelp, mens franske Thierry Gueorgiou og tsjekkiske Michal Smola forbandt Johanssons dype og blødende sår før de bar ham ned til nærmeste skogsvei.

Les også: - Han er optimistisk og ved godt mot

Svensken uttrykker sin takknemlighet fra sykesengen dagen etter ulykken.

- Jeg er svært takknemlig, og jeg verdsetter innsatsen deres utrolig mye. De la bort alle egoistiske tanker, og det er stort å gjøre det i en situasjon der man kjemper om gullmedaljen, sier Johansson via en pressemelding fra Det svenske orienteringsforbundet.

24-åringen spiddet låret på en tykk pinne, og fikk et sår som var minst en desimeter dypt. Såret blødde kraftig, og situasjonen var en stund kritisk for svensken.

- Jeg svimte vel av noen ganger, men husker hendelsen ganske bra likevel. I dag har jeg det etter omstendighetene bra. Såret har blitt rengjort noen ganger her på sykehuset, og det er ingen behagelig opplevelse. Jeg har jo et stort hull rett inn i låret, fastslår Johansson.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport