Hovedinnhold

Ingelsten ferdig for sesongen

UT PÅ BÅRE: Patrik Ingelsten fikk trøst av trener Åge Hareide på vei ut av Viking Stadion. Foto: Scanpix
UT PÅ BÅRE: Patrik Ingelsten fikk trøst av trener Åge Hareide på vei ut av Viking Stadion. Foto: Scanpix
STAVANGER (VG Nett) (Viking - Start 2-2) Viking-toppscorer Patrik Ingelsten spiller ikke for før neste sesong etter skaden han pådro seg mot Start.

Denne saken handler om:

Spill Tippeligaen Manager


  • Konkurrer om fete premier, heder og ære når eliteserien starter opp igjen 4. juli.
  • Kjøp spillere for 50 millioner kroner.
  • Konkurrer mot tusenvis av andre managere.
  • Lag ditt drømmelag her!

Spissen måtte bæres av banen allerede etter 17. minutter. Ingelsten tok med seg ballen på 25 meter, og idet han fyrte av et skudd med høyrefoten, sank svensken sammen og ble liggende på gresset.

VGLIVE:Slik var Viking - Start

Flere av Viking-spillerne kom til og vinket febrilsk på båremannskapet. Etter å ha blitt fraktet av banen ble spissen kjørt til sykehus for en sjekk. Der viste det seg at Ingelsten hadde fått kneskålen ut av ledd.

Les også:Kaptein Nevland reddet Viking-poeng

- Avrivningen av senen gjør at han må opereres. Og det er dette som fører til at han er ute i så lang tid, sier fysioterapeut Halvard Øen Grova til klubbens hjemmesider.

- Dette er et stort tap for oss. Selv om Tommy Høiland gjorde et godt innhopp i dag, vil det selvfølgelig svekke oss at Patrik er ute resten av sesongen, sier trener Åge Hareide til VG Nett.

Skaden er et stort slag for Viking, og ledelsen skal mandag ha et møte for å diskutere situasjonen. Hareide vil foreløpig ikke si noe om det er aktuelt å kjøpe inn en ny spiss til klubben.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport