Hovedinnhold

Kjetil Jansrud har fått seg kjæreste

<p>GRUNN TIL Å GLISE: Kjetil Jansrud under et VG-intervju i august i fjor. Nå har den populære alpinisten fått seg kjæreste.</p>

GRUNN TIL Å GLISE: Kjetil Jansrud under et VG-intervju i august i fjor. Nå har den populære alpinisten fått seg kjæreste.

Foto: Erlend Daae, VG
Alpinstjernen Kjetil Jansrud (31) har funnet lykken utenfor skibakken.

Denne saken handler om:

Verdens beste super-G-kjører i den nylig avsluttede alpinsesongen er blitt kjæreste med Oslo-bosatte Benedicte Isabel Mortensen.

Det var Se og Hør som omtalte saken først. Kjetil Jansrud ønsker ikke å kommentere den.

Dro på ferie

Men på den bildedelingstjenesten Instagram publiserte 31-åringen nylig et bilde fra det ferske parets påskeferie.

– Byttet ut påskeharen med påskeapen, emoji-beskrev Jansrud til bildet fra Indonesia.

Nå er han tilbake på snø og ski og trener i svenske Åre, som arrangerer alpin-VM om to år.

Kjetil Jansrud fra Vinstra i Oppland er olympisk mester i super-G – og har OL-sølv og OL-bronse i utfor og storslalåm. Gullet fra Sotsji i 2014 kom året etter at han ødela kneet i VM-bakken i Schladming – og var en gjennom en lang opptreningsperiode før han på eventyrlig vis spratt opp på seierspallen i Rosa Khutor i Russland.

Les også: Aksel Lund Svindal sammen med modell

Ble årets forbilde

Hans desidert største verdenscupbragd var den to hundredeler sterke seieren fra den legendariske Kitzbühel-utforen i 2015. Det er for øvrig det eneste trofeet fra hans tallrike medaljesamling han oppbevarer hjemme.

I de to siste verdensmesterskapene – i Vail i 2015 og i St. Moritz i år – har det vært litt mer stang ut for nordmannen: Det er «bare» blitt to sølv, men under årets VM i Sveits var 31-åringen kraftig plaget av virus og måtte reise hjem før planlagt.

På Idrettsgallaen for året 2015 ble Kjetil Jansrud kåret til «Årets forbilde».

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Alpint

Se neste 5 fra Alpint