I en alder av 21 er Henrik Kristoffersen allerede tidenes mestvinnende norske slalåmkjører. Nå er han blitt kjæreste med Tonje Barkenes. Foto: Stine Løvmo Lie VG

Her er Henrik Kristoffersens kjæreste

Slalomkometen Henrik Kristoffersen (21) har funnet kjærligheten med Tonje Barkenes – som han gikk på ungdomsskole med.

Irene Rønold
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

– Vi har kjent hverandre i mange år, og har alltid hatt en hyggelig tone. Jeg skal ærlig innrømme at jeg alltid har vært litt betatt, sier Henrik Kristoffersen til Romerikes Blad.

Ifølge lokalavisa ble forholdet offentliggjort på Facebook for bare noen dager siden. Men de to turtelduene har kjent hverandre i mange år: De gikk nemlig i samme klasse på Sandbekken ungdomsskole i Rælingen.

– Jeg har jo kjent ham lenge før han ble ordentlig god på ski, så for meg er han «gode, gamle Henrik». Men han har kanskje blitt litt mer voksen siden da, heldigvis, sier Barkenes.

Les også: – Jeg var et problembarn

Slalåmesset vant sin første verdenscup-seier i 2013. I en alder av 21 er han allerede Norges mestvinnende slalåmkjører gjennom tidene.

Barkenes akkurat ferdig med en bachelorgrad i ernæring, og har som mål å ta en master i faget. I tillegg deler hun Kristoffersens interesse for idrett, og har spilt håndball på høyt junior-nivå.

Les også: Kristoffersen i konflikt med Norges Skiforbund

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder