LØPET OVER: Nina Løseth, her under slalåmrennet i Flachau 12. januar. Foto: Pier Marco Tacca , Ap

Slalåm-Løseth kjørte ut - rennet avlyst

Nina Løseth (26) kjørte ut i slalåmrennet i Maribor, men ingen av hennes konkurrenter får med seg verdenscup-poeng. Rennet i Maribor ble nemlig avbrutt og avlyst etter 25 startende.

Artikkelen er over fire år gammel

Løseth kom i ubalanse drøyt 40 sekunder ned i løypen. Hun var 16 og 46 hundredeler bak den foreløpige lederen Sarka Strachova på de første mellomtidene før hun misset en port.

Men selv om det aldri er morsomt å kjøre ut, har faktisk ikke dagens bom mye å si for Løseth. Etter 25 startende, der hele syv hadde kjørt ut, ble rennet avbrutt og avlyst grunnet stadig kraftigere regnvær, melder NTB.

Meldingen kommer ikke lenge etter at herrenes storslalåm i Garmisch ble avlyst på grunn av mildvær.

VG Live: Referat fra rennet

Løseth kjørte inn til femteplass i verdenscuprennet i storslalåmrennet i går. Hun gjorde sine saker bra før henget i annen omgang, men tapte for mye mellom første og annen mellomtid. Etter første omgang lå hun som nummer fire.

Les også: Skrekkskade for skøyteløper (NB! Sterke bilder)

– Jeg startet bra, men når det begynner å helle, endrer snøen seg litt. Det var et litt annerledes og røft renn. Jeg er fornøyd med plasseringen, oppsummerte Løseth til NTB.

Løseth tok sin første verdenscupseier denne sesongen. 26-åringen var best av samtlige i italienske Santa Caterina 5. januar.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder