Jansrud på 2. plass i Kvitfjell: – I’m back!

Kjetil Jansrud (33) lå foran Dominik Paris (29) nesten hele veien - men en dårligere avslutning gjorde at han endte 43 hundredeler bak italieneren.

Det holdt likevel til 2. plass for den norske verdensmesteren i Kvitfjells super-G-renn. Aleksander Aamodt Kilde derimot ble slått med nesten ett sekund av Paris og endte på 6. plass.

– Jeg tror jeg kjørte et bra løp, men er litt skuffet over avslutningen. Men en pallplass i Kvitfjell er veldig, veldig bra, sier Jansrud til NRK.

– Jeg ville gjerne ha denne seieren, men jeg var skuddhold. På pallen med feil er bra. «I’m back».

les også

Slik var Jansrud og Svindals VM-drama i ni akter

– Deler av løpet var ikke bra nok, sa Aleksander Aamodt Kilde om sin 6. plass.

– Det var et helt ok løp for meg.

Jansrud vant i fjor. Det var super-G-triumf nummer fem i Kvitfjell, i tillegg til de to han har vunnet i utfor. Han er med andre ord «Kongen av Kvitfjell», men Paris var i en klasse for seg søndag.

Adrian Smiseth Sejersted klarte ikke å følge opp fjorårets fine 4. plass. Han falt tidlig i løpet. Kjetil Jansrud var på NRK bekymret om det kunne være en lei kneskade, men Sejersted vinket beroligende til publikum.

les også

Sølv har aldri vært lenger unna et nederlag!

Bare verdenscupavslutning i Andorra om ei uke gjenstår for fartsgutta.

Tåke og lavt skydekke gjorde at starten ble utsatt en halv time.

En småsyk Kjetil Jansrud fikk det ikke til å stemme i lørdagens utfor. Han ble likevel beste nordmann på 8.plass da italienske Dominik Paris vant. Den ferske utforverdensmesteren Jansrud var 1,04 sekunder bak Paris.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder