Hovedinnhold

Barn nummer tre for Kjetil André Aamodt og kona

<p>FORELDRE IGJEN: Kjetil André Aamodt og Stine Østvold.</p>

FORELDRE IGJEN: Kjetil André Aamodt og Stine Østvold.

Foto: Trond Solberg, VG
Kjetil André Aamodt (45) og kona Stine Østvold (41) har fått sitt tredje barn.

Denne saken handler om:

Skilegenden har fra før datteren Erle (11) og sønnen Axel (7).  Nå er det kommet en attpåklatt.

– Vi fikk ei jente den 30. april. Hun var på 3,5 kilo. Alt er bra med både mor og barn, melder Kjetil André Aamodt til VG.

– Hva skal hun hete?

– Vet ikke. Vi jobber med saken!

– Jeg har blitt bestefar for femte gang, sier en fornøyd Finn Aamodt.

Til VG i september i fjor fortalte Kjetil André at han følger opp ungene med stor glede, men at han heller vil motivere barna til trening, enn å kjefte.

– Jeg følger opp ungene, men jeg trener dem jo ikke. Jeg er mer den pappaen som prøver å følge med, se dem i øynene og fange opp hva de trenger - og komme med innspill til hva som er lurt å gjøre hvis de vil kjenne på mestring.

Les også: Takk for alt, Kjetil André!

– Det hender jeg roper litt fra sidelinjen, men jeg kjefter ikke.

Stine Østvold var i sin tid Norges beste i rytmisk sportsgymnastikk og har siden markert seg som ballettdanser på Operaen.

«Stine Østvold er en fremragende danser. Hun formidler med imponerende uttrykksfullhet og viser et stort engasjement. Når hun står på scenen, blir vår oppmerksomhet uvilkårlig trukket mot henne.», lød begrunnelsen da Operaens Ballettklubb i 2013 ga sitt årlige stipend til henne.

Les også: Aamodt dro hjem for å rekke fødeselen

Kjetil André Aamodt jobber TV – både for TVNorge i tospann med kompisen Lasse Kjus og ikke minst i NRKs alpinsendinger på vinteren.

Han hadde en eventyrlig alpinkarriere med fire OL-gull og fem VM-gull før han i januar 2007 fortalte at han la opp.

I en tidligere versjon av denne saken ble det brukt et bilde av Kjetil André Aamodt sammen med en bekjent. Dette er nå rettet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Alpint

Se neste 5 fra Alpint