Hovedinnhold

Puppesjokk i «Age of Conan»

PUPPETRØBBEL: Ved et uhell, ble bryststørrelsen til kvinnelige Age of Conan-figurer redusert i helgen. Foto: Illustrasjonsfoto: FUNCOM/EIDOS
PUPPETRØBBEL: Ved et uhell, ble bryststørrelsen til kvinnelige Age of Conan-figurer redusert i helgen. Foto: Illustrasjonsfoto: FUNCOM/EIDOS
«Age of Conan»-spillere verden over våknet i går til en overraskelse: Puppene på de kvinnelige figurene hadde blitt mindre over natten.

Denne saken handler om:

Dermed brøt diskusjonen løs på spillets forum, hvor flere uttrykte sterk misnøye med redusert puppestørrelse.

- De henger og ser stygge ut, skriver forumbrukeren Dusk i en av sine mange diskusjonstråder om temaet.

- Det er nesten ingen kløft, bare et flatt område mellom dem. Og ja, de henger, følger Krystal opp.

Brukeren TCShadow er derimot fornøyd med endringen.

- Små, struttende, håndstørrelse-pupper «for the win» - jeg har aldri forstått de som er besatte av pupper på størrelse med basketballer, skriver han eller hun.

Kritikken mot Funcom går først og fremst ut på at de skal ha gjort endringer i det skjulte, og at de med det provoserer kundene sine. Men Funcom selv understreker at det kun er snakk om et uhell.

- Vi har gjort en endring som har hatt en liten bivirkning, ja. I «Age of Conan» kan du justere hvor store forskjellige kroppsdeler skal være, og endringen vi gjorde førte til at gamle standardverdier ble gjeninnført, sier produktsjef Erling Ellingsen til VG Nett.

- Så dette er ikke en bevisst endring for å bli mer politisk korrekte?

- På ingen måte, dette er kun en utviklings-raritet og vi kommer til å fikse det så fort som mulig, sier Ellingsen.

- Flere brukere hevder dere sniker inn udokumenterte og uønskede endringer i spillet?

- I siste patch var det noen udokumenterte endringer ja, men sånn skal det ikke være. Vi kommer til å legge større innsats i å være så beskrivende som mulig fremover, for vi har ingenting å skjule, sier Ellingsen.

PS: «Age of Conan» har nå over 500.000 registrerte spillere, og topper flere salgslister i Europa. VG Nett belønnet spillet med terningkast seks.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Spill

Se neste 5 fra Spill