Hovedinnhold

Spennende Pokémon-nyanser

Spillanmeldelse: «Pokémon Black/White Version»

«Pokémon Black/White Version»

(VG Nett) «Pokémon Black Version» og «Pokémon White Version» inviterer til morsomt samspill i noe ulike univers.

Denne saken handler om:

Pokémon lanseres ofte i to versjoner, for eksempel gull og sølv, eller som nå - svart og hvit. Verdenen du besøker denne gangen er den nye Unova-regionen, og du spiller på ulike steder ut fra hvilken versjon du velger.

VGTV: Se trailer!

Oppdragene er også forskjellige, og det samme er enkelte av pokémonene. Uansett er det mange å velge mellom: Hele 150 pokémons kan fanges og trenes, og de kan gjøre alt fra å sette fyr på omgivelsene til å gjemme seg i tordenskyer.

Når du starter spillet, velger du om du vil være ny eller erfaren trener. Deretter velger du deg ut en Start-Pokémon og legger ut på eventyr med vennene dine.

Anmeldelse: Pokemon SoulSilver/HeartGold

Oppdragene varierer med hvilken versjon du har valgt. I «Pokémon White Version» er for eksempel ett av oppdragene å finne og fange hver eneste Pokémon i regionen. Mens I Black-versjonen er ett av oppdragene å beseire Elite Four og den nåværende Unova-mesteren.

Foto: GAME FREAK/NINTENDO
Foto: GAME FREAK/NINTENDO


«Pokémon Black/White Version» underholder og utfordrer i et rikt og variert univers. Stedene du besøker ser ulike ut i forhold til årstiden, og det er for eksempel steder du ikke har tilgang til om vinteren. Det er med på å gjøre spillet levende.

Si din mening: Diskuter dataspill her!

Dette er først og fremst et barnespill, selv om det kan fenge folk i flere aldre. Barna kan spille flere sammen, hvis alle har spillet i flerspillermodus, og for eksempel bytte pokémons. Ikke det dummeste spillet man investerer i, for eksempel med tanke på lange påskedager.

KRISTINE STORLI HENNINGSEN

Følg Kristine på Twitter!

POKÉMON BLACK VERSION/WHITE VERSION
Plattform: DS
Genre: Rollespill
Alder: 3
Utvikler: Game Freak
Utgiver: Nintendo
Mer info

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Spill

Se neste 5 fra Spill