Hovedinnhold

Superdupert!

Spillanmeldelse: «Super Street Fighter IV 3D Edition»

«Super Street Fighter IV 3D Edition»

IMPONERER: «Super Street Fighter IV: 3D Edition» demonstrerer med all tydelighet at 3DS er en maskin som sparker fra seg. Foto: CAPCOM
IMPONERER: «Super Street Fighter IV: 3D Edition» demonstrerer med all tydelighet at 3DS er en maskin som sparker fra seg. Foto: CAPCOM
(VG Nett) «Street Fighter» leverer det beste spillet du kan kjøpe til din nye 3DS ved lansering.

Denne saken handler om:

«Street Fighter IV» var et fantastisk spill, som ble ytterligere finjustert og optimalisert i superversjonen som kom noe senere. Og hele den slagkraftige briljansen har på magisk vis fått plass i lommeformat - i 3D.

Den ekstra dimensjonen bringer i og for seg ikke så mye nytt til torgs - men det trengs jo ærlig talt ikke heller. En litt halvveis påklistra modus lar deg spille fra en noe klønete vinkel, men i bunn og grunn er dette den storslagne dengefesten som finnes på store konsoller.

Anmeldelse: Nintendogs + Cats
Anmeldelse: Pilotwings Resort
Rune kommenterer: Dyr 3DS-moro

Og kontrollen sitter som den skal. Den lille analoge stikka er god og presis, og den trykksensitive skjermen gjøres om til fire ekstra knapper du kan konfigurere etter eget ønske.

Diskuter 3DS her!

«Super Street Fighter IV» er det sterkeste kortet til Nintendo 3DS ved lansering. Det håndterer den nye 3D-grafikken best av de spillene vi har testet. Men fremfor alt er det fortsatt et uforskammet velbalansert fightingspill. Det er bare så synd at vi har spilt dette i hundrevis av timer allerede.

CARL THOMAS AARUM

Følg meg også på Twitter

PS: I salg fra fredag 25. mars.

SUPER STREET FIGHTER IV: 3D EDITION
Plattform: Nintendo 3DS
Genre: Slåssespill
Alder: 12
Utvikler: Capcom
Utgiver: Capcom
Mer info
Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Spill

Se neste 5 fra Spill