Spiller inn to serier samtidig

Publisert 08. juni 2020

Norske Thea Loch Næss (23) er populær både i Norge og utlandet. For mange ble hun kjent som psykopat-heks i Netflix-serien «The Last Kingdom», og suksessen fortsetter.

– Det går veldig bra om dagen. Det har vært noen rolige dager under coronakrisen og det har vært godt for sjelen, sier Næss til VG og legger til:

– Det har gått fra null til hundre.

23-åringen gjør suksess med strømmeserier på både Viaplay og TV 2 Sumo.

– Jeg er veldig takknemlig, sier Næss

Når VG møter henne på settet til «Hjerteslag» kommer hun rett fra «Delete Me»-innspilling.

– Det er travelt, men gøy. Nå spiller jeg inn «Delete Me» på dagen også kommer jeg hit på ettermiddagen, sier Næss.

Les også: Slik endret hun stilen for TV-rolle

«Hjerteslag» er en historie om hvordan et tilfeldig møte mellom to unge mennesker kan forandre livet for alltid. Etter en one night stand finner Mio (Thea Loch Næss) og Anders (Vebjørn Enger) ut at de er gravide.

Sist VG møtte henne i forbindelse med serier delte Næss om hva hun lærte av rollen sin i «Hjerteslag» og hvordan hun kunne kjenne seg igjen.

– Min mor var bare 18 år gammel da hun fikk meg og jeg var ikke et planlagt barn. Så hun var i den samme situasjonen som rollefiguren min i «Hjerteslag» er i.

PREMIERE: Thea Loch Næss (23) og Vebjørn Enger (24) under premieren på den første sesongen av serien som nå får tre sesonger på TV 2 Sumo.
PREMIERE: Thea Loch Næss (23) og Vebjørn Enger (24) under premieren på den første sesongen av serien som nå får tre sesonger på TV 2 Sumo. 
Foto: Frode Hansen

Samarbeid med Astrid S

Den siste tiden har også flere spekulert om et samarbeid med artist Astrid S, etter at 23-åringen dukket opp i flere Instagram innlegg på popstjernes instagram-profil.

– Vi har gjort en musikkvideo sammen til en av hennes nye sanger, sier Næss.

Musikkvideoen hvor Næss er med er til sangen «DANCE DANCE DANCE».

Sumo-serie med lavt budsjett

Skuespillerne beskriver serien som en serie med fokus på sterke historier.

– Det er en liten serie, med lite budsjett og lite team. Men historien vi forteller er så sterk av vi ikke trenger alt det andre, sier Næss.

Skuespillerkollega Vebjørn Enger (24) er enig:

– Abort er et vanskelig tema. Det er fint at vi kan ta opp en stemme som sier noe om det ytre presset. Som gutt så kan jeg kjenne på at det ikke er en lett situasjon å sette seg selv i.

Sumo-suksess

– Den første sesongen av «Hjerteslag» var uten tvil en stor suksess for oss. Mio og Anders historie engasjerte seerne, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Hun forteller at serien viser de fantastiske, men også vanskelige sidene med kjærligheten. I snitt ble episodene i sesong én, som kun kan strømmes på Sumo, sett av 154.000.

Ny sesong av TV 2-suksess

Thea Loch Næss (23) og Vebjørn Enger (24) er igjen aktuelle med TV 2 Sumo-serien «Hjerteslag». Vi møtte de to skuespillerne under innspillingen av sesong tre.

«Hjerteslag» handler om to unge personer som finner ut at de er gravide etter en «one night stand» og dramaet som følger etter. 12. juni har sesong to premiere på TV 2 Sumo. Denne uken er innspilling av sesong tre godt i gang.

Thea Loch Næss (23) spiller inn to TV-serier samtidig. Sveip opp for å lese hvordan det går.