Publisert 06. des. 2019
Vi har anmeldt Camila Cabellos nye musikk

Sveip opp for å lese VGs anmeldelse

Superhit

Camila Cabello (22) har laget en av årets største hiter - «Señorita» - med kjæresten Shawn Mendes. Men er det nye albumet bra?

Allerede nytt album

Camila Cabello sitt 2018 gikk ganske greit, med den allstedværende Young Thug-hjulpne«Havana». I år har hun for lengst nådd - og blitt - på streaminglistetoppen med mildt sensuelle «Señorita».

Hjelp fra katten

Årets mest streamede låt har for øvrig produsenthjelp fra norskeCashmere Cat.For den som sysler med idéen om å gjøre noe lignende i 2020: Seieren ble sikret etter en snau milliard streams.

Mangfoldig lekkert

Gode hjelpere til tross, Cabellos andre album er primært hennes. Et lekkert popsammensurium som starter i lettpunkete Taylor Swift-landskap og sjonglerer haugevis av sjangre som ikke er viktige å definere.

Bedre enn Taylor

Det viktige er at hun overbeviser i samtlige sjangre. «Easy» er den beste Taylor Swift-balladen Taylor Swift ikke har laget. Mens «Living Proof» viser sopranens mektige falsett i klassen «Ariana Grande».

Imponerende stemme

Cabello viser altsåimponerende vokalkapasitet nok en gang. Så kan man selvsagt ha oppheng i at samtlige låter er skiftende nyanser av kjærlighet. Som om man skulle forvente annet av en slik albumtittel.

Faller sammen midtveis

Lenge er dette betydelig sterkere enn debuten. Fjorten låter blir likevel overambisiøst. Ikke engang den eksklusive haugen av produsenter og låtskrivere klarer å vedlikeholde romansen i tittelen helt ut.

Spiller i Oslo Spektrum i mai

Spesielt strekket «Feel It Twice» til «Cry for me» fungerer knapt som fyllmasse. Synd, for dette vil vært minneverdig med lett spissing. De som skal se henne til våren kommer uansett til å oppleve en verdenstjerne.

Terningkast fire!