Snakker om «Love Island»-dramaet: – Det var kaos i hodet mitt

Publisert 28. feb. 2020
Bjornar Posse Sandboe
Foto: Bjornar Posse Sandboe

Da jentene og guttene ble splittet i hver sin villa og nye deltagere kom inn, fant Ali raskt tonen med Aranja Ophaug-Johansen (25). Han valgte å danne par med nyankommeren Aranja fremfor Mie da alle skulle samles i villaen igjen.

– Det var rett og slett et sjokk for meg, jeg var ikke forberedt i det hele tatt. Alt var kaos og jeg hadde bare lyst til å gå derfra. Jeg klarte ikke engang se på de andre, selv om de så på meg og prøvde å få blikkontakt, sier Mie om øyeblikket da hun forsto at partneren hadde byttet henne ut.

– For min egen del var det først og fremst et tøft valg, jeg var ikke sikker på hva som var rett og galt. Jeg hadde ingen god følelse da jeg sto der med Aranja heller. Det var jævlig tøft, og like tøft å forsøke å få henne tilbake, sier Ali.

I videoen under kan du se høydepunkter fra sesongen:

Men få dager etter det dramatiske valget, var sammen igjen.

– Hva var det som gjorde at du bestemte deg for å gi ham en ny sjanse?

– Det var kaos i hodet mitt. Folk prøvde å gi meg råd hele veien, men jeg var helt knust og ville bare trekke meg tilbake. Og så kunne jeg jo heller ikke snakke med dem hjemme. Jeg tenkte på det mamma pleier å si til meg, at jeg må følge mitt eget hjerte. Og jeg vet at jeg er lykkelig med Ali. Jeg måtte bare innse at jeg er glad sammen med ham, og at ting skjer i et forhold. Ethvert forhold innebærer tider som er dritt, sier Mie.

«Love Island»-vinner: – Det stikker i sjelen når jeg ser det verste klisset

Til tross for det som skjedde inne i villaen, sier Mie at hun fortsatt stoler på Ali.

– Ali har vært ærlig med meg hele veien. Han har forklart meg bakgrunnen for valget, og jeg forstår faktisk hvorfor han gjorde det. Så nå må jeg bare tenke at det var en bagatell. Vi elsker hverandre jo.

TV-ekspert om «Love Island»: – 40 prosent sjanse for ny sesong

Eirin Bøe
Foto: Eirin Bøe

– Når du tok dette valget, tenkte du over hvordan dette ville fremstå på TV, Ali?

– Jeg gikk gjennom alt i hodet i forkant og visste alt folk ville reagere. Jeg visste at jeg ikke ville fremstå bra på TV, men bestemte meg for å ta et valg som betyr noe for meg. Og det var verdt det, jeg føler vi kom sterkere ut av det, sier Ali.

Han sier at han er forberedt på at valget hans kan skape reaksjoner når han kommer hjem.

– Jeg kommer uansett ikke til å bry meg om hva folk sier eller skriver. Jeg vet selv hva jeg står for og hvorfor jeg tok de valgene jeg gjorde.

Mie og Ali syns ikke det gjør noe at de ikke gikk seirende ut av «Love Island».

– Det er helt sykt at vi fikk være her så lenge i utgangspunktet. At vi ikke vant har ikke så mye å si, dette har vært en fantastisk opplevelse uansett. Vi unner Nora og Johannes den seieren, og synes selv det er stas med tredjeplass, sier de.

Anmeldelse av sesongen: Kjedelig kjærlighetsøy

– Vi er kjærester for lengst, og gleder oss til å fortsette dette hjemme. Nå skal vi bare slappe av litt sammen, gjøre små, hverdagslige ting og være sammen med venner og familie. Vi må lande litt.

Snakker om «Love Island»-dramaet

Mie Mack Cappelen (22) og Ali Esmael (28) tok tredjeplassen i torsdagens «Love Island»-finale, etter at de var det paret som til slutt fikk færrest stemmer av seerne.

De to sto sammen helt fra starten av det åtte uker lange reality-oppholdet, men omtrent halvveis i sesongen, tok Ali et overraskende valg.

Sveip opp for å lese hva de tenker om trekantdramaet nå.