Publisert 12. feb. 2020
Truer Logan Paul med søksmål og vold

Den kontroversielle youtuberen Logan Paul har igjen havnet i medienes søkelys.

Den siste tiden har Paul vært vel så kjent for boksing som han har for vlog-karrieren. Etter to kamper mot med-youtuber KSI (bildet) har han virkelig fått vann på mølla, og for noen uker tilbake meldte flere medier at han hadde utfordret tidligere NFL-spiller Antonio Brown til kamp.

Og Paul skyr ingen midler for å psyke ut motstanderen. På mandag slapp han «Going Broke», en sang hvor hele formålet var å disse Brown. Han er mildt sagt ikke noe fan av å bli brukt i Pauls stunt.

– Kan noen fortelle Logan Paul at han skal slutte å bruke navnet mitt i videoer, hvis ikke så tar jeg ham på ekte, sier Antonio Brown i en Instagram-live. Han benekter også at en kamp ble formelt avtalt. – Be han sende meg en kontrakt, ellers så saksøker jeg ham, sier Brown i videoen.

Dette er ikke første gang Paul provoserer. I 2018 fikk han gjennomgå etter at han publiserte en video av en person som hadde begått selvmord i Japans såkalte «selvmordsskog», Aokigahara. Han har likevel over 20 millioner abonnenter på Youtube.

Brown er også en kontroversiell karakter. Han fikk i september sparken av laget sitt, New England Patriots, etter overgrepsanklager. Han meldte også seg selv til politiet etter å ha angrepet en sjåfør i januar.

Saken er også publisert i Peil fra VG.
En annerledes nyhetsapp som gir deg:

▫️ Toppsakene du trenger å vite om
▫️ Kompliserte saker på en enkel måte
▫️ Kjapp oversikt over den siste uken

Last ned til iPhone eller Android, eller les mer på peil.no.