Publisert 30. sep. 2019
Gifter seg på nytt

Helt siden Justin Bieber og Hailey Baldwin giftet seg i all hemmelighet for ett år siden, har de planlagt den store bryllupsfesten. I dag skal det skje - sveip opp for å se hva vi vet.

Romantisk

Åstedet for festen er Montage Palmetto Bluff, ifølge People.com, beskrevet som «et nydelig hotell ved elven May». Palmetto Bluff ligger mellom Charleston i Sør-Carolina og Savannah i Georgia, i det samme området som mange av scenene i den romantiske filmen «The Notebook» er spilt inn.

Religiøse

Selv om paret rettslig sett giftet seg i fjor, i New York, er paret ikke ferdig med verken vielse eller feiring. Mandag skal de etter planen gifte seg i en religiøs seremoni, med påfølgende bryllupsfest.

Hemmelighetsfulle

Trolig er Kendall Jenner gjest i bryllupet, hun var i hvert fall med i Haileys utdrikningslag, ifølge People. Ellers er det få opplysninger om hvilke kjendisvenner som dukker opp - utover Biebers manager Scooter Braun.

Haileys far har sagt at mange venner fra Hillsong-kirken kommer til å være blant gjestene.

Klare tanker

Hailey uttalte til The Cut i fjor høst at hun ville ha søsteren Alaia (til venstre) som forlover og kanskje Biebers lillesøster Jazmyn som blomsterjente.

Hva de to har landet på får man kanskje vite i dag. Paparazziene er i hvert fall klare utenfor hotellet, og kjendisnettstedene overvåker sosiale medier nøye.