Refses av Mads Hansen - slik svarer han

Publisert 26. mars 2020

Hansen la tirsdag ut en rekke Instagram-poster der han kritisterte realitydeltakeren.

Riera har ikke svart på VGs gjentatte henvendelser, men har snakket med Erik Sæther og Henrik Borgs podcast. «Karantenepodden». Der sier han igjen at han «har gått på en smell» at legger seg flat. Han beskriver forrige fredag slik:

– Meg og en kompis og tre venninner som skulle bare ha en spillkveld og drikke, men så gikk vi og møtte noen andre og plutselig var vi ti stykker. Da trynet mitt dukket opp på storyen til Melina var det gjort, sier han.

Han sier de hadde en avtale om å ikke legge ting ut på sosiale medier. Riera sier at han ikke ville vise til sine følgere at han samler folk.

Skjermdump fra Mads Hansens Instagram-konto
Foto: Skjermdump fra Mads Hansens Instagram-konto

– Folk ser jo opp til meg og jeg burde ikke gjøre det. Derfor valgte jeg selv å ikke vise det.

Røde Kors-presidenten: «Ingen er tjent med at vi opptrer som coronapoliti»

Sæther følger opp med replikken at «en ting er å være åpenlyst kriminell, men det hadde vært mye bedre om dere holdt dette skjult» som Riera svarer «ja, ja, ja» til. Etter å ha ledd av en angivelig drapstrussel Riera skal ha mottatt, sier bergenseren:

– Jeg vet at det ikke er bra, men det er veldig, veldig mange som møter kompisene sine i denne tiden, men det blir bare ikke lagt ut fordi de ikke er åpenbare kriminelle som jeg er da.

– Men det er ikke bra, og du burde ikke møte kompisene dine uansett? sier Sæther.

– Nei, det burde jeg absolutt ikke. Og det legger jeg meg absolutt flat for. Nå kan jeg faktisk stå for det, nå skal det ikke gjenta seg, for nå har jeg ikke flere sjanser å gå på, sier han.

Hudflettes etter fest

Tre dager etter etter å ha lagt seg flat for å være på fest, dro realitydeltaker Mario Riera på en ny fest. Det får Mads Hansen til å se rødt.

«Når du blir tatt på fersken i å feste, og du blir intervjuet i media og du legger det helt flat ... Da ser det dumt ut når du drar på ny fest tre dager senere», sier Hansen.

«Så husk det da, neste gang du drar på fest kan du eller noen andre bli smitta som igjen kan sørge for at noen blir alvorlig syke eller i verste fall dø. Er det verdt det?», sier han videre.