Publisert 13. feb. 2020
Ble latterliggjort - nå er tonen en annen

Da den første traileren for «Sonic the Hedgehog»-filmen ble sluppet i fjor, ble den både slaktet og latterliggjort. Nå har pipen fått en annen lyd.

Publikum reagerte med vantro da de så Sonics design i traileren. Sega Company hadde prøvd å gjøre karakteren «mer virkelighetsnær». Da de så reaksjonene på nettet utsatte de faktisk premieredatoen, for å redesigne hovedkarakteren.

Når filmen har norgespremiere i fredag 14. februar blir det derfor i helt ny form. Den Sonic-en vi får se på kino er mye likere karakteren fra spillene. Og det drastiske grepet fra Sega ser ut til å ha fungert.

Etter verdenspremieren virker kritikere faktisk å være nokså positive til «Sonic the Hedgehog». I skrivende stund har den en score på 63 prosent på Rotten Tomatoes, og respektable 7.1 på IMDb. Filmpolitiet triller terningkast fire for filmen.

Nettstedet IGN går så langt som å si at «Sonic er et steg i riktig retning for filmer basert på videospill», en sjanger som er kjent for å underprestere. Det er Ben Schwartz som har stemmen til Sonic, og han spiller mot superstjernen Jim Carrey.

Saken er også publisert i VGs nyhetsapp Peil.

Peil gjør det lettere å henge med:
▫️ Toppsakene du trenger å vite om
▫️ Kompliserte saker på en enkel måte
▫️ Kjapp oversikt over den siste uken

Last ned til iPhone eller Android, eller les mer på peil.no.