Publisert 23. mai 2020
Dagens viktigste nyheter

Sliter du med å få med deg alt? Vi har samlet sammen noen av dagens viktigste nyheter.

To personer bekreftet døde etter vannscootertur

De skulle fylle bensin på vannscooteren, men kom aldri tilbake. Politiet bekrefter til VG at de to personene som ble funnet omkomne i vannet i Øyenkilen i Fredrikstad er de samme som ble meldt savnet fredag kveld.

Les saken her.

Overlevde flystyrten i Pakistan

To mennesker overlevde flystyrten i den pakistanske storbyen Karachi fredag. Mohammad Zubair, som er en av de overlevende, forteller nå om hvordan han krabbet gjennom det brennende flyvraket.

Les saken her.

Slåsskamp på Meny i Fredrikstad

Politi og ambulanse rykket ut lørdag ettermiddag etter melding om en slåsskamp på Meny Østfoldhallen i Rolvsøy i Fredrikstad.

– To personer var involvert i slåsskampen. En person er kjørt til sykehus med mulig bruddskader i ansiktet. Krangelen skal ha oppstått fordi man sto for nær hverandre, skriver Øst politidistrikt på Twitter litt etter klokken 14.

Les saken her.

Spania vil åpne for turister i juli

Den spanske statsministeren Pedro Sanchéz uttalte lørdag formiddag at Spania vil åpne opp for utenlandske turister fra juli. Det melder nyhetsbyrået Reuters.

Les saken her.

Blir tidenes yngste statsråd

Ida Lindtveit Røse (27) blir tidenes yngste statsråd. KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad avslører til NRK at han har bedt Erna Solberg utnevne en 27-åring til ny barne- og familieminister i Norge mens han er i pappaperm. Røse har vært leder i KrFU fra 2015 til 2017. I dag er hun gruppeleder for KrF på fylkestinget i Viken.

Tarjeis eksperiment

I mer enn fire år har Tarjei (29) forsøkt å helbrede seg selv fra en kreftform legene mener er 100 prosent dødelig uten medisin.

Les hele saken her.

Har du prøvd Peil fra VG?
En annerledes nyhetsapp som gir deg:

▫️ Toppsakene du trenger å vite om
▫️ Kompliserte saker på en enkel måte
▫️ Kjapp oversikt over den siste uken

Last ned til iPhone eller Android, eller les mer på peil.no.