Publisert 18. feb. 2020
Slik ble Angelina Jordan (14) en superstjerne

Norske Angelina Jordans (14) var kjendisdommer Heidi Klums storfavoritt, men røk ut da ti finalister skulle bli til fem i «America’s Got Talent».

Her kan du se litt av det som skjedde.

Heidi Klum har gjennom hele konkurransen hatt 14-åringen som favoritt, og sendte henne rett til finalen da hun trykket på «gullknappen». Klum har sagt at Angelina Jordan har det som skal til for å bli en superstjerne.

Etter finalesending ble hun hyllet av dommer Simon Cowell.

– Du er en av de beste America’s Got Talent har hatt noen sinne, sa Simon til Angelina etter sendingen. Det forteller hennes manager til VG.

Angelina Jordan slo for alvor gjennom i Norge da hun vant Norske Talenter som 8-åring i 2014. Sara Astar (mor) og Gerry Christian Slättman (far) backet datteren gjennom sendingene.

Siden 2014 har hun sunget over hele verden. Hun har også blitt kjent med en rekke superstjerner. Blant annet Little Steven, etter at hun deltok i tv-serien «Lilyhammer».

Da tidligere president Barack Obama var i Stockholm i fjor sommer, var det Angelina Jordan som sang. Hun poserte også sammen med Obama på bilder etterpå.

14-åringen har siden Norske Talenter-tiden også fått mange fans gjennom Youtube-kanalene sine. Der deler hun mange låter og coverlåter som har fått fantastisk respons.