Se VGs bilder fra orkanødeleggelsen på Bahamas

ABACO (VG) VGs fotograf Thomas Nilsson og journalist Maria Mikkelsen er på Bahamas for å dokumentere ødeleggelsen etter monsterorkanen Dorian. Se hva som møtte dem her.

STØTTE: Pastor og frivillig brannvakt Stephan Knowles rister av gråt og spør Thoto Thephlius «Kan jeg dra nå? Er det galt av meg å dra?»

MISTET HJEMMET: Pastor og Stephan Knowles i huset sitt i Marsh Harbour som ble ødelagt av orkanen.

BER OM HJELP: – Vi har ikke mer vann: Portia McKinsey, søsteren Rachel og niesen Catalina (4) i det som var et supermarked.

TRENGER MAT OG VANN: Hånd i hånd med datteren Catelina (4) saumfarer Rachel McKinsey de tomme butikkhyllene – først og fremst etter vann. Bak følger søsteren Portia

VENTER: Sirita Hope ble selv evakuert til flyplassen i Nassau, og ventet hele dagen etter på at familien skulle komme inn fra områdene som ble hardest rammet.

EVAKUERT: Joy med sonen Joshua (2) på flyplassen i Nassau 6. september.

VIL BORT: Utenfor flyplassen i Marsh Harbour er mange utålmodige. De har ventet lenge på å komme seg bort fra øya og har stått mange timer i kø.

KAOS: En kvinne passerer en båt som er skylt på land i Marsh Harbour.

NYBAKT MOR: Situasjonen begynner å bli prekær, spesielt for Rachels tre måneder gamle baby Sean, som trenger mer enn bare brystmelk.

FOLK OG DYR: En død hund ligger over panseret på en vraket bil på Abaco.

UTEN HJEM OG HJELP: Storfamilien til Rachel og Portia McKinsey er uten skikkelig husly og er fri for vann. Noen av dem sover i bilene om natten.

RUINER: Den lille byen Marsh Harbour på Abaco er hardt rammet.

RASERT: En øde gate på Abaco.

HJELP: Den amerikanske kystvakten er på plass i Marsh Harbour lørdag.

NØD: Kystvakten i ferd med å leste av nødhjelp i Mash Harbour.

Publisert: 08.09.19 08:23