Kommersielt innhold
Lendo

Ikano forbrukslån 2019

Sammenlign forbrukslån for januar 2019

Få tilbud
Ikano er en svensk bank som ble etablert i Norge i 1991. Ikano spesialiserer seg på finansieringsløsninger i butikker som blant annet IKEA, men tilbyr også forbrukslån og kredittkort. Hos Ikano kan du låne mellom 25 000,- til 400 000,- Ikano setter en individuell rente basert på opplysninger man gir dem ved en lånesøknad, samt kredittvurdering.

Ikano forbrukslån fakta

  • Lån fra 25,000 til 400,000 kr

Søknadskrav for Ikano forbrukslån

  • 25 år min. aldersgrense
  • 100 år maks. aldersgrense
  • 15 år maks. løpetid
  • Fast bosted i Norge i minimum 3 år
  • Minimum 200 000 kr i fast inntekt
  • Ingen betalingsanmerkninger
  • Ingen åpne inkassosaker
  • Godkjent ved kredittsjekk

Se alle forbrukslånFå tilbud

Ikano var opprinnelige IKEA sin egen bank og finansieringstjeneste, men er nå eid av IKEA-gründeren sin familie. Ikano tilbyr i dag en rekke forskjellige finansieringsprodukter, deriblant forbrukslån, kredittkort og refinansiering. Hos Ikano kan du låne opptil 400 000,- med nedbetalingstid på maks 5 år. Minste lånebeløp er 25 000,-.

Ikano sin søknadsprosess foregår digitalt og du får raskt en tilbakemelding om du er godkjenet for lån eller ikke. For å fullføre en søknad hos Ikano trenger du BankID eller BankID på mobil og både skattemelding og siste lønnslipper. Skattemelding og lønnslipper kan du sende i etterkant, men det er nødvendig for å få godkjent lån.

Ikano tilbyr også refinaninsering av eksisterende smålån eller kredittkortgjeld. Har du flere små lån eller kredittkortgjeld i andre banker, kan det være lønnsomt å refinansiere og samle alt i ett lån med en samlet nedbetalingsplan. Da unngår du unødvendige månedlige gebyrer og samler hele lånet i en fast månedlig nedbetaling. Ofte vil det å samle flere lån i ett forbrukslån for å refinansiere også føre til lavere rente.

Ved refinansering av lån, tilbyr Ikano en nedbetalingstid på opptil 15 år. Det vil alltid lønne seg å betale ned lån raskere enn nedbetalingstiden hvis dette er økonomisk mulig.


Spar mer med en finansagent

Alle banker gir individuelle renter tilpasset deg og din økonomi. Derfor vil det som regel være lønnsomt å la en finansagent som Lendo hjelpe deg å finne de beste betingelsene. Lendo sender din søknad til 15 banker så du kan sammenligne og velge det best tilbudet for deg. Bankene konkurrer dermed om å gi deg sine beste vilkår. Lendo sin gjenomsnittlige nominelle rente er nå 11.57%.
Ikano
Lånebeløp
150,000 krLånebeløp
150,000 krLånebeløp
Nedbetalingstid
5 årNedbetalingstid
5 årNedbetalingstid
Nom. rente
10.90%Nom. rente
Fra 5.95 - 21.90%Nom. rente
Estimert månedskost.
fra 3,216 krEstimert månedskost.
fra 2,886 krEstimert månedskost.
Estimert totalkostnad
192,960 krEstimert totalkostnad
173,160 krEstimert totalkostnad