Fordeler og ulemper med forbrukslån

Dette må du kunne om forbrukslån

Hva er et forbrukslån og kredittkort

Dette må du vite før du tar opp forbrukslån

loading...

Kommersielt innhold

Billigste forbrukslån juli, 2018 - sammenlign 26 forbrukslån

Sammenlign gebyrer, renter og kostnader på 26 forbrukslån i Norge

Lånebeløp
150,000 kr
10,000 kr500,000 kr
Nedbetalingstid
5 år
1 år15 år

Én søknad, flere lånetilbud!

fra 2,915,-Månedsbeløp
6.39 - 21.9%Nom. rente
Opptil 15 tilbudFra banker
Lendo formidler din forespørsel om forbrukslån til 15 banker, helt kostnadsfritt. Bankene konkurrerer dermed om å gi deg de beste lånevilkårene. Det er helt uforpliktende og gratis å be om tilbud.Eks. 140 000 kr o/5 år. Eff. rente 14,01% Kostnad 51 566 kr. Totalt 191 566 kr.
Laster lån ...

Finn beste forbrukslån

VG Sammenlign skal hjelpe deg med å finne det beste forbrukslånet eller tilbud på refinansiering til ditt behov. VG Sammenlign er en 100% gjennomsiktig tjeneste som viser og rangerer forbrukslån tilgjengelig i hele Norge, som ikke krever andre produkter eller spesielle medlemskap.

Rangeringen baserer seg på standard nominell rente og oppdaterte data fra Forbrukerrådet sin Finansportalen.no. Lånetilbud fra banker er alltid personlig tilpasset og renten reflekterer din økonomiske situasjon, beløp, bankens risiko og nedbetalingstid.

Vi jobber hardt for at all informasjon skal være så korrekt og oppdatert som mulig, men tar forbehold om feil. Enkelte av bankene i tjenesten betaler VG Sammenlign eller vår samarbeidspartner Lendo AS for lån som blir utstedt via tjenesten. Disse bankene er merket og dette kommersielle samarbeidet påvirker ikke rangeringen i listen. Vi sorterer etter standard nominell rente gitt av bankene. Vi gir ingen anbefalinger eller råd.