FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Hjelp, vi er i Vladivostok!

Av Rune Thomas Ege19.09.08 11:04

Del saken på:

(VG Nett) Hva gjør du egentlig når Japan-fergen bare går hver mandag og du må bli en ekstra uke i Vladivostok?

Frem til 1990 var det umulig for utlendinger å komme seg inn i flåtebyen Vladivostok helt øst i Russland. Selv om byen sørøst i Russland kanskje ikke kan regnes som nordmenns nye feriefavoritt, hender det at norske turister slumper innom. Som VG-bloggeren Lars Aga. Han er på Asia-rundtur, og akkurat har kommet til Vladivostok med den transsibirske jernbanen.

UT OG REISE?FÅ DIN EGEN VG-BLOGGOG HOLD KONTAKT MED VENNER OG KJENTE!

- Vi er fortsatt i Vladivostok. Da vi skulle bestille billetter til Japan-fergen på mandag, viste det seg at denne kun gikk på mandager, og avgangen allerede var utsolgt. Siden vi kun fant dyre flybilletter, ble vi i Vladivostok frem til førstkommende mandag, skriver han i bloggen.

Men hva gjør man egentlig i Vladivostok? Drar man på bar? Er akvariumet noe særlig? Og er stranpromenaden med øldrikkende og is-spisende russerebedre enn i Drammen?

Så, kjære leser: Har du vært i Vladivostok, vil vi gjerne høre fra deg. Legg inn dine Vladivostok-tips nederst i saken, og legg gjerne også inn en kommentar i Lars Agas blogg.

- Vi har fem dager igjen i Vladivostok. Og dersom det gode været fortsetter, er det ingen av oss som har noe særlig imot det. Vladivostok er faktisk den byen i Russland vi har likt oss best i, skriver Aga.

Vladivostok blir ofte sammenlignet med San Francisco (!), på grunn av bratte bakker, flere parker og hauger av sjøutsikt. Men én forskjell finnes det, ifølge Lonely Planet: I stedet for en rød bro, er det en armada av krigsskip som dominerer havnebassenget i Vladivostok...