FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Troll fløy business-class!

Av Dag Fonbæk 16.08.12 12:06 | Oppdatert: 17.08.12 13:00

Del saken på:

(VG Nett) Kabinbetjeningen på Thai-flyet gjorde store øyne da passasjeren som satt fastspent i sete 11A på business-class viste seg å være et troll!

Stikk i strid med hva man kanskje skulle trodd forholdt den trollete passasjeren seg rolig under hele reisen, som tok 12 timer fra Oslo til Bangkok.

Solskjermen forble nede under hele flighten, slik at trollet ikke skulle få sol på seg.

- En drøm av en medpassasjer. Jeg fikk til og med smake på flymaten hans, ler Edgar Skjønhals som satt i nabosetet under hele flighten.

Rocketroll

Trollet som fløy business-class er på Thailand-tur for å kaste glans over den norske dansegallaen som skal finne sted i feriebyen Cha Am i slutten av oktober.

Cha Am er full av norske fastboende og feriegjester, og det norske trollet skal allerede ha funnet seg et par venninner der han står på en lokal restaurant, trygt anbrakt mellom to blide sawadee-jenter.

Visstnok er det allerede romantikk i luften.

Populært

Bak det populære dansearrangemnentet på andre siden av kloden står nettopp Edgar Skjønhals i sete 11B - gründeren bak reiseoperatøren OrkideEkspressen på Tynset.

- Jeg bestemte meg for å ta med et ekte østerdølsk troll bortover, men tok ikke sjansen på å sende ham som vanlig reisegods, ler Skjønhals.

Flyets maskott

Så da Thai Airways skjønte hvilken skapning de hadde på passasjerlisten, og det likevel var ledige seter på business-class, ble det storvokste trollet tildelt eget sete og spent fast i sikkerhetsbeltet.

LES OGSÅ: - Troll selger Norge bedre enn midnattssola

Så snart purseren og kabinbetjeningen gjenvant fatningen, ble trollet raskt en attraksjon i flykabinen.

- Alle skulle fram og ta bilde av oss, forteller Skjønhals.

Til og med pilotene var ute og hilste på den langnesede østerdølen, som under dansegallaen om to måneder får selskap av flere eventyrfigurer, blant annet i form av sangduoen Lady & Landstryker'n.

Bli tilhenger av VG Reise på Facebook!