FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Her får du sol og varme

Av Camilla Jorddal01.03.18 15:13

Del saken på:

Når gradestokken kryper nedover er det ingenting som å drømme seg bort til varmere strøk. Disse reisene derimot kan du hoppe på akkurat nå.

Mens sibirkulden henger over vårt langstrakte land har VG reise plukket ut åtte reiser du kan bestille i dag. Du kan få opp mot 20 varmegrader på Kanariøyene til deilige 30 varmegrader i Thailand.

Her er det bare å bestille!

På Kanariøyene

The Volcan Lanzarote: Avreise med Apollo 2. mars fra Oslo

I Playa Blanca på Lanzarote bor du i rolige omgivelser med kort vei til strand, restauranter og shopping. Føler du for litt aktiviteter kan du spille golf, teste dykking eller windsurfing. Lanzarote kalles gjerne «den stilrene øya» og arkitekturen er kjent for å være harmonisk i fargene, så her er det bare å nyte den vakre øya.

Pris: 4998 per person for fly og hotell, en uke

IG Nachosol Atlantic TTT i Puerto Rico: Avreise med TUI 3. mars fra Trondheim

Puerto Rico ligger syd på Gran Canaria. Her finner du vakre strender og i sentrum finner du kjøpesenter med shoppingmuligheter, restauranter og utesteder. Puerto Rico er også det perfekte utgangspunkt for tur med båt til Puerto de Mogán og Arguineguín. Nyt tid på stranden, ved bassenget eller bruk en dag på golfbanen ikke langt unna.

Pris: 5898 per person for fly og hotell, åtte dager

Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino i Meloneras: Avreise med Apollo 3. mars fra Bergen

Maspalomas er et populært reisemål på Gran Canaria og byr på både strandliv og sanddyner som brer seg utover – her kan du spasere kilometer på kilometer i myk, varm sand. Nyt fem stjerners luksus, deilige spabehandlinger og oppvarmede bassenger. Her kan du virkelig nyte. Ellers er Maspalomas kjent for å være et avslappende reisemål med brede gågater og vaiende palmer. Blir det litt for rolig for deg kan du ta en tur til nabobyen Playa del Inglés, her er det mer liv.

Pris: 7598 per person for fly og hotell, en uke

Don Gregory TTTT i San Agustin: Avreise med TUI 3. mars fra Stavanger

I San Agustin på Grand Canaria kan du nyte dagene på langgrunne strender med finkornet lavasand og bo nært stranden. Følger du strandpromenaden kan du oppsøke livlige Playa del Ingles eller flotte las Meloneras. Skulle du bli rastløs i vintervarmen kan du leie bil og utforske øya – på Gran Canaria finner du alt fra golfbaner, vannparker og sjarmerende småbyer.

Pris: 8848 per person for fly og hotell, åtte dager

Opp mot 30 grader

Marriott Renaissance i Sharm el-Sheikh: Avreise med Amisol 3. Mars fra Oslo

Sharm el Sheikh er kjent som Egypts resort-by. Byen deles gjerne opp i to områder, det gamle Sharm el Sheikh som er den opprinnelige fiskerlandsbyen og Naama Bay, som er kjent som turistområdet. Vakre strender og et yndet reisemål for dykkere på grunn av koraller og det krystallklare vannet. På Marriott Renaissance kan du tilbringe solrike dager ved bassenget eller på stranden med temperaturer rundt 25 grader.

Pris: 4095 per person for fly og hotell, åtte dager

Nicha Hua Hin i Hua Hin: Avreise med Solfaktor 3. mars fra Oslo

Rundt tre timer med bil fra Bangkok finner du et av Thailands store turiststeder, Hua Hin. Her er det flere kilometer med strender, et livlig bysentrum og er du glad i golf finnes det flere gode muligheter for å slå noen salg. Her får du en herlig miks av by- og strandliv. Sjekk ut livlige markeder og prøv den lokale maten – her kommer du ikke til å kjede deg.

Pris: 8492 per personer for fly og hotell, 11 dager

Phuket, Thailand: Avreise med Ving 8. mars fra Oslo

Flyreisen er kanskje lang, men hva gjør vel det når du lander i et strandparadis med 30 varmegrader? Phuket er Thailands største øy, og en av Thailands mest populære. Karon Beach passer godt for deg som reiser med barn, eller du kan bo i Kata Beach, velkjente Khao Lak eller dra til vakre Nai Yang Beach. Nyt late dager under palmetrær med en lekker drink i hånden, ta en snorkletur eller utforsk øya.

Pris: 6195 per person for fly, 15 dager

Listen er satt sammen av VG reise på grunnlag av data om ledige restplass-reiser. Prisene er sjekket tirsdag 1. mars hos de aktuelle reiseselskapene.