FESTIVAL: USA har flust av bra festivaler, Coachella er en av dem og starter til helgen. FOTO: CHARLES REAGAN HACKLEMAN / COURTESY OF COACHELLA

De beste tipsene til Coachella-festivalen

Skal du på til Coachella-festivalen? Her er tipsene for å gjøre festivalopplevelsen enda fetere.

 • Malene Emilie Rustad

Den celebre festivalen Coachella går av stabelen til helgen. I to omganger fra 13. til 15. og 20. til 22. april får du oppleve noen av verdens mest kjente artister, samt en helt spesiell stemning i ørkenen i California.

Her er tipsene du trenger.

les også

De feteste festivalene i USA i 2018

KJENT: Coachella regnes som en av verdens mest trendy festivaler. Foto: Andrew Jorgenson / COURTESY OF COACHELLA

Coachella har gått fra å spille alternativ rock til å bli en av verdens mest spennende og sjangerblinde festivaler. I festivalområdet finner du også et digert pariserhjul, et hav av restauranter, barer, klubber, prosjekter og kunst i form av forskjellige installasjoner og skulpturer.

Blant årets artister finner vi Beyoncé, Eminem, The Weeknd, Sigrid, Aurora, Kygo, Alan Walker, First Aid Kit, Jean-Michel Jarre, Fleet Foxes og The War On Drugs.

les også

Slik pakker du en ukes ferie i håndbagasjen

Dette pakker du

Skal du til den populære festivalen i California for første gang, er det noen ting du burde vite. Temperatursvingningene som fører med beliggenheten er ikke det letteste klimaet å navigere seg i.

Ta med deg dette:

Tørkle: Om du trodde festivalgjengere brukte Bandana-tørkler for å se kule ut har du helt rett, men det er også helt nødvendig å ha noe foran nese og munn ettersom festivalen ligger i ørkenen og det blåser opp utover kvelden.

Solkrem: Det blir ekstremt varmt på dagen, så med mindre du ønsker å få tredjegrads forbrenning så anbefales høy solfaktor og jevnlig smøring.

Genser til kvelden: Når solen går ned blir det kaldt i det tørre landskapet. Knyt den rundt livet eller ha den i ryggsekken på dagen.

les også

Kunsten å reise med langdistansefly

Behagelige sko: Det er store avstander mellom de ulike områdene og scenene, ikke gjør feilen som så mange andre gjør. Bruk sneakers eller sandaler for en bedre opplevelse.

Tøybag eller ryggsekk: Du kommer til å trenge diverse duppeditter gjennom dagen. Solbriller, solkrem, genser, eller et lite skift til kvelden er helt essensielt for den rutte festivalgjengeren.

PAKK SMART: Mot kvelden blir det kjølig på Coachella. Ha alltid med en jakke eller genser. Foto: Charles Reagan Hackleman / COURTESY OF COACHELLA

Her bor du

Coachella ligger nokså øde til, og de fleste hoteller ligger en 45-minutters kjøretur unna festivalområdet. Et rom på hotell rundt festivalhelgene er som regel sært dyrt, så sjekk ut ledige Airbnb-leiligheter i området.

Disse hotellene ligger nærme festivalen:

Rodeway Inn & Suites: Et tostjernes hotell i nærheten av festivalområdet. Dette er et enkelt budsjettvennlig alternativ for deg som tenker å bruke mesteparten av tiden på festivalen.

Pris: dobbelrom koster fra 800 kroner natten.

les også

De beste strendene i Los Angeles

International Hotel & Suites: Her kan du leie deg en liten leilighet sammen med vennegjengen, med kort avstand til festivalen. I studioene har du kjøkken, bad og soverom.

Pris: for studioer koster det fra 2300 kroner natten.

Miramonte Indian Wells Resort & Spa: Litt lenger unna festivalområdet finner du et lukseriøst firestjerneshotell fra Hilton-kjeden. Her kan du slappe av mellom slagene med svømmebasseng, massasje og mat på hotellet.

Pris: dobbeltrom koster fra 3900 kroner natten.

Mer om

 1. Reise
 2. Festival
 3. Reisetips
 4. Reiseguide
 5. Solkrem
 6. Hotell
 7. Coachella

Flere artikler

 1. Scenerigger falt i døden før Coachella-festivalen

 2. 1000 kjøpte festivalpass til nettfestival

 3. Disney: Her kan du spare inn

 4. Pluss content

  Trusler, kaos og gjeld: Slik ble Woodstock til

 5. Hit bør du reise i juli

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder