FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

De beste tipsene til Coachella-festivalen

Av Malene Emilie Rustad09.04.18 16:33 | Oppdatert: 23.04.18 11:28

Del saken på:

Skal du på til Coachella-festivalen? Her er tipsene for å gjøre festivalopplevelsen enda fetere.

Den celebre festivalen Coachella går av stabelen til helgen. I to omganger fra 13. til 15. og 20. til 22. april får du oppleve noen av verdens mest kjente artister, samt en helt spesiell stemning i ørkenen i California.

Her er tipsene du trenger.

Coachella har gått fra å spille alternativ rock til å bli en av verdens mest spennende og sjangerblinde festivaler. I festivalområdet finner du også et digert pariserhjul, et hav av restauranter, barer, klubber, prosjekter og kunst i form av forskjellige installasjoner og skulpturer.

Blant årets artister finner vi Beyoncé, Eminem, The Weeknd, Sigrid, Aurora, Kygo, Alan Walker, First Aid Kit, Jean-Michel Jarre, Fleet Foxes og The War On Drugs.

Dette pakker du

Skal du til den populære festivalen i California for første gang, er det noen ting du burde vite. Temperatursvingningene som fører med beliggenheten er ikke det letteste klimaet å navigere seg i.

Ta med deg dette:

Tørkle: Om du trodde festivalgjengere brukte Bandana-tørkler for å se kule ut har du helt rett, men det er også helt nødvendig å ha noe foran nese og munn ettersom festivalen ligger i ørkenen og det blåser opp utover kvelden.

Solkrem: Det blir ekstremt varmt på dagen, så med mindre du ønsker å få tredjegrads forbrenning så anbefales høy solfaktor og jevnlig smøring.

Genser til kvelden: Når solen går ned blir det kaldt i det tørre landskapet. Knyt den rundt livet eller ha den i ryggsekken på dagen.

Behagelige sko: Det er store avstander mellom de ulike områdene og scenene, ikke gjør feilen som så mange andre gjør. Bruk sneakers eller sandaler for en bedre opplevelse.

Tøybag eller ryggsekk: Du kommer til å trenge diverse duppeditter gjennom dagen. Solbriller, solkrem, genser, eller et lite skift til kvelden er helt essensielt for den rutte festivalgjengeren.

Her bor du

Coachella ligger nokså øde til, og de fleste hoteller ligger en 45-minutters kjøretur unna festivalområdet. Et rom på hotell rundt festivalhelgene er som regel sært dyrt, så sjekk ut ledige Airbnb-leiligheter i området.

Disse hotellene ligger nærme festivalen:

Rodeway Inn & Suites: Et tostjernes hotell i nærheten av festivalområdet. Dette er et enkelt budsjettvennlig alternativ for deg som tenker å bruke mesteparten av tiden på festivalen.

Pris: dobbelrom koster fra 800 kroner natten.

International Hotel & Suites: Her kan du leie deg en liten leilighet sammen med vennegjengen, med kort avstand til festivalen. I studioene har du kjøkken, bad og soverom.

Pris: for studioer koster det fra 2300 kroner natten.

Miramonte Indian Wells Resort & Spa: Litt lenger unna festivalområdet finner du et lukseriøst firestjerneshotell fra Hilton-kjeden. Her kan du slappe av mellom slagene med svømmebasseng, massasje og mat på hotellet.

Pris: dobbeltrom koster fra 3900 kroner natten.