PRIVAT LUKSUS: Ønsker du en mer privat ferie kan hotell med direkte utgang til basseng være noe for deg. Foto: Mathias Nero

Europeiske hoteller med direkte utgang til basseng

Ønsker du mer privatliv og ekstra luksus på ferie, kan du booke rom med direkte utgang til basseng eller et helt privat basseng.

 • Sara Berge Holmberg

Uansett om du skal på kjærestetur, vennetur eller på tur med barna, kan det være godt med litt ekstra luksus og privatliv. Start dagen på verandaen med en god frokost, før du legger deg til rette på solsengen og stikker tærne ned i bassenget – rett utenfor ditt eget hotellrom.

Vi har samlet ni hoteller fra ulike reisebyråer som tilbyr hotellrom med direkte utgang til bassenget eller helt privat basseng.

les også

Hit reiser du for å stresse ned

GRAN CANARIA: Privat luksus rett ved stranden. Foto: Foto: Mathias Nero

Ocean Beach Club på Gran Canaria tilbyr rom med direkte utgang til bassenget. Hotellet ligger rett ved stranden, og er et konsepthotell som passer for familier som setter pris på design og god mat. Et godt alternativ for barnefamilier.

les også

Fem fantastiske steder i Europa

KYPROS: Ligg på din egen terrasse med direkte utgang til basseng. Foto: Foto: Mathias Nero

Ocean Beach Club i Ayia Napa på Kypros åpnet sommeren 2017, og er samme type konsepthotell som det over. Her kan du også få hotellrom med direkte utgang til basseng. Nyt late dager på din egen terrasse, ved stranden som ligger like ved eller ved et av hotellets bassengområder.

les også

Sydensommeren: Nå reiser flest til Hellas

RHODOS: Nyt utsikten over havet innenfra, fra terrassen, eller fra det private bassenget. Foto: Foto: Ving

Luksushotellet Boutique 5 i byen Kiotari på Rhodos har to bassengområder, og tilbyr i tillegg rom med direkte utgang til basseng. På dette hotellet kan du ikke ha med små barn, her er aldersgrensen 17 år. Med 100 meter til stranden har du mange badesteder å velge mellom.

les også

Hit reiser nordmenn på høstferie

KRETA: Totalt privatliv, med vegger som skiller deg fra naboen. Foto: TUI

I Agios Nikolaos på Kreta finner du. Miramare Resort og Spa. Her kan du bestille bosted med privat basseng og havutsikt. Hotellet har tre andre bassengområder og ligger en kort spasertur fra sentrum.

les også

Her vil nordmenn kjøpe fritidsbolig i utlandet

RHODOS: Nyt en frisk frokost mens du nyter sikten av privat basseng og hage. Foto: TUI

Med privat basseng og utsikt over strand og hav, er Amathus Elite Suites et hotell med luksusfølelse. Hotellet ligger i byen Ixia på Rhodos. I tillegg har hotellet et av øyas største spa.

ZAKYNTHOS: Lekkert interiør topper luksusfølelsen. Foto: TUI

Zante Maris Suites på Zakynthos i Hellas, er et nybygd designhotell som tilbyr rom med privat basseng og rom med utgang til basseng. Nyt utsikten til grønne omgivelser og blått hav. Aldersgrensen for å bo på hotellet er 17 år.

les også

Slaraffenliv på Thailands ukjente øyer

TENERIFE: Nyt pastellfargede omgivelser og det private ferielivet. Foto: Charlotte Olsson

Royal Garden Villas og Spa på Tenerife er et førsteklasses hotell, inspirert av Asia. Her kan du leie villa med privat basseng. I området finner du golfbane og fiskerlandsbyen La Caleta. Stranden Playa de las Americas’ ligger cirka fire kilometer unna.

les også

Hvilken hotelltype er du?

PARGAS: Lei en villa med eget basseng. Foto: Apollo

Ved Parga i Hellas ligger Salvator Hotel Villas og Spa. Her kan du bestille villa med privat basseng og nyte utsikten over frodig landskap, med havet i bakgrunnen. Det grønne interiøret gir et fresht inntrykk.

les også

Drøm deg bort i Marokko: Fem utrolige steder å bo

KRETA: Våkne opp med synet av ditt private basseng. Foto: Foto: Apollo

På Kreta ligger hotellet Porto Elounda Golf og Spa Resort like utenfor byen Elounda. Her kan du bestille rom med privat basseng. Hotellet retter seg mot familier, og har badeland for dem under 17 år, samt diverse aktiviteter for barna.

Annonse fra: Finn.no

Her finner du prisene!

Mer om

 1. Europa
 2. Middelhavet
 3. Hotell
 4. Kreta
 5. Rhodos
 6. Gran Canaria
 7. Tenerife

Flere artikler

 1. Dette er inkludert i all inclusive

 2. De flotteste spahotellene i Skandinavia

 3. Her får du palmer og Syden-følelse i Norge

 4. Hawaii for eventyrere

 5. Ni kule strandklubber verdt et besøk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder