FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Europeiske hoteller med direkte utgang til basseng

Av Sara Berge Holmberg29.06.18 15:06 | Oppdatert: 19.06.19 14:38

Del saken på:

Ønsker du mer privatliv og ekstra luksus på ferie, kan du booke rom med direkte utgang til basseng eller et helt privat basseng.

Uansett om du skal på kjærestetur, vennetur eller på tur med barna, kan det være godt med litt ekstra luksus og privatliv. Start dagen på verandaen med en god frokost, før du legger deg til rette på solsengen og stikker tærne ned i bassenget – rett utenfor ditt eget hotellrom.

Vi har samlet ni hoteller fra ulike reisebyråer som tilbyr hotellrom med direkte utgang til bassenget eller helt privat basseng.

Ocean Beach Club på Gran Canaria tilbyr rom med direkte utgang til bassenget. Hotellet ligger rett ved stranden, og er et konsepthotell som passer for familier som setter pris på design og god mat. Et godt alternativ for barnefamilier.

Ocean Beach Club i Ayia Napa på Kypros åpnet sommeren 2017, og er samme type konsepthotell som det over. Her kan du også få hotellrom med direkte utgang til basseng. Nyt late dager på din egen terrasse, ved stranden som ligger like ved eller ved et av hotellets bassengområder.

Luksushotellet Boutique 5 i byen Kiotari på Rhodos har to bassengområder, og tilbyr i tillegg rom med direkte utgang til basseng. På dette hotellet kan du ikke ha med små barn, her er aldersgrensen 17 år. Med 100 meter til stranden har du mange badesteder å velge mellom.

I Agios Nikolaos på Kreta finner du. Miramare Resort og Spa. Her kan du bestille bosted med privat basseng og havutsikt. Hotellet har tre andre bassengområder og ligger en kort spasertur fra sentrum.

Med privat basseng og utsikt over strand og hav, er Amathus Elite Suites et hotell med luksusfølelse. Hotellet ligger i byen Ixia på Rhodos. I tillegg har hotellet et av øyas største spa.

Zante Maris Suites på Zakynthos i Hellas, er et nybygd designhotell som tilbyr rom med privat basseng og rom med utgang til basseng. Nyt utsikten til grønne omgivelser og blått hav. Aldersgrensen for å bo på hotellet er 17 år.

Royal Garden Villas og Spa på Tenerife er et førsteklasses hotell, inspirert av Asia. Her kan du leie villa med privat basseng. I området finner du golfbane og fiskerlandsbyen La Caleta. Stranden Playa de las Americas’ ligger cirka fire kilometer unna.

Ved Parga i Hellas ligger Salvator Hotel Villas og Spa. Her kan du bestille villa med privat basseng og nyte utsikten over frodig landskap, med havet i bakgrunnen. Det grønne interiøret gir et fresht inntrykk.

På Kreta ligger hotellet Porto Elounda Golf og Spa Resort like utenfor byen Elounda. Her kan du bestille rom med privat basseng. Hotellet retter seg mot familier, og har badeland for dem under 17 år, samt diverse aktiviteter for barna.