FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Prompende kvinne førte til nødlanding

Av Rune Thomas Ege06.12.06 09:25

Del saken på:

(VG Nett) En prompende kvinne sendte 99 passasjerer på ufrivillig Nashville-besøk.

American Airlines-flyet var på vei fra Washington til Dallas mandag morgen, da en av de kvinnelige passasjerenes dårlige mage førte til at flyet måtte nødlande i Nashville, skriver Washington Post.

LES FLEREREISELIVSNYHETER PÅ VG NETT!

Lukten skal ha vært så sterk at pilotene bestemte seg for å nødlande, og de 99 passasjerer og den fem mann store besetningen på flight 1053 måtte sammen med bagasjen stilles på rekke og undersøkes av bombehunder.

Gjennomsøkt med bombehunder

Etter å ha gjennomsøkt både flyet og passasjerene, fant FBI-agentene årsaken til at flere passasjerer på innenriksflyet klaget på at det både luktet vondt og brent i kabinen:

Texas-kvinnen hadde i all stillhet tent fyrstikker i et heller hodeløst forsøk på å skjule luktene av fordøyelsesproblemene sine, ifølge avisen.

Etter et lengre avhør med FBI, innrømmet kvinnen at hun trolig hadde forårsaket nødlandingen.

- Flau av sykdom

- Hun innrømmet at hun hadde en eller annen sykdom som gjorde henne flau. Hun innrømmet også at hun hadde tent fyrstikker for å skjule lukten, sier Lynne Lowrance, en talskvinne for Nashville International Airport til Washington post.

Texas-kvinnen skal ha blitt løslatt etter prompe-nødlandingen, men ble - kanskje bokstavelig talt av naturlige årsaker - nektet å gå om bord igjen i flyet.

- American Airlines har svartelistet henne for en lang, lang periode fremover, sier Lowrance til USA Today.