FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Orgier skal få fart på turismen

Av Klaes Krog13.11.08 10:55

Del saken på:

(VG Nett) Et kjent nudiststed i Queensland Australia setter i gang med sexfester og regnskogorgier for å lokke turister.

White Cockatoo resort i Mossman, nær Port Douglas nord i Queensland arrangerer nå det de kaller «hedonistisk måned». Det er et strengt voksent program der alt er lov, så lenge det er frivillig og ikke sjenerer andre.

Turismen dabbet betraktelig av inntil eierne satte inn sine nye tiltak.

- Vi har tatt tyren ved hornene og opphevet det selvpålagte forbudet mot svingerne og partnerbyttene, sier eieren Tony Fox til nettstedet PerthNow.

- Harde økonomiske tider gjør at vi tar i bruk stive virkemidler. Nå går det så det suser igjen. Vi er nesten fullbooket, sier han.


Tony og kona Leonore har arrangert sexutskeielser tidligere også. Inntil for tre år siden var anlegget deres kjent som Australias hotspot for svingerne. Så stengte de dørene for sexnyterne.

Queensland har også tidligere utpekt seg som et svært liberalt sted når det gjelder seksuelle fristelser. Med bilvasking med resirkulert renset kloakkvann og babes i bikini, gikk historiene verden rundt.

LES MERom puppulære vasketilbud

...OGde var ikke snaue på Rudskogen heller

Etter forbudet satte folk i gang på egen hånd og det kom ut av kontroll. Politi ble kalt inn for å stanse orgier og i ett tilfelle hadde et ektepar i 50-årene så høylytt sex på balkongen før frokost at hele nabolaget knapt fikk ørenslyd.

Andre gjester klaget over stadig å bli foreslått gruppesex av en 30 år gammel dame.

LES MER om reiser her

Nå er Tony i gang igjen og han har Cairns borgermesterens velsignelse; - Alle som deltar i hedonistiske selskaper, gjør det på egen risiko. Man må jo undre seg over hva slags folk som går og hvorfor, sa Val Schier, men hun var slett ikke motstander av «nytelses måneden» til Leonora og Tony.

Folk i Queensland er utenom det vanlige kreative. Klarer de å lage butikk ut av at voksne mennesker frivillig kommer ser jeg ingen problemer.

- Så lenge det de driver med foregår innenfor loven, så bra for dem, turistsjef Doug Ryan.