FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Bo som en havfrue i eget skjellhus

Av Sigrid Schei Lorentzen20.07.17 09:04 | Oppdatert: 04.04.18 15:02

Del saken på:

Er det noe som vil kunne oppfylle barndomsdrømmene dine, er det kanskje dette skjellhuset i Mexico?

Det er nok ikke bare barna som vil gispe av begeistring når en først entrer dette huset på Isla Mujeres i Mexico. Det hvite murhuset er formet som et skjell og har helt spesielle detaljer.

Og det beste av alt: Du kan feriere der.

For i overkant av 3000 norske kroner per natt kan du leie huset som rommer fire personer gjennom Airbnb. Det populære huset er som regel utleid, så om du ønsker å booke en helg, bør du planlegge måneder i forveien. Mediaomtalen har vært enorm, og huset ble nylig nevnt i blant annet britiske Elle. Dette kan være noe av grunnen til at stedet stadig er fullbooket.

Huset har to soverom og to bad. Dessuten har huset et eget basseng med utsikt mot sjøen. Sov i en skjellseng om natten, se deg i et speil omkranset av skjell og dusj med et skjell som dusjhode.

Litt i overkant mye sjøbunn-tema for deg, tenker du? Sjekk ut disse artige husene som også kan leies:

«The Boot» i Tasmania, New Zealand

Kunne du tenke deg å bo i en støvel? Det røde støvelhuset på New Zealand er fullt innredet og funker bra for et par som er klar for en litt annerledes opplevelse. Huset rommer to personer.

Bo i tretoppene i Atlanta, Georgia i USA.

For rett over 3000 kroner per natt kan du svinge deg mellom tretoppene i denne helt spesielle trehytta som rommer to personer.

Bambushus på Bali

Dette åpne huset i Abiansemal på den eksotiske øya Bali har plass til åtte gjester. Vegger, gulv, tak og innredning er bygget med bambus og hytta ligger midt i jungelen.