FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Fem kule Airbnb

Av Carina Hunshamar18.12.18 15:45 | Oppdatert: 19.12.18 09:16

Del saken på:

Vil du bo som en havfrue eller en hobbit? Da burde du sjekke ut disse fem Airbnbene.

Airbnb har blitt et populært alternativ til hoteller når man skal ut å reise. Det finnes flere rimelige alternativer, og i tillegg du kan få helt spesielle bo-opplevelser. VG reise har tidligere skrevet om å bo som en pariser i Paris. Der er nettopp Airbnb nøkkelen til en leilighet midt i et fransk nabolag. Vi har også skrevet om hvordan du kan bli en superbruker av Airbnbn.

Her er fem kule alternativer å vurdere til neste reise.

Underground Hygge

Bo som en hobbit i Orondo i Washington i USA. Oppe i åsen over Columbia River Gorge, ligger hytta som er inspirert av J.R.R. Tolkiens «Hobbit-hus».

Akkurat slik du husker fra bøkene og filmene «Hobbiten» og «Ringenes Herre», har hytta en rund dør og runde vinduer.

Hobbithuset har ett soverom og eget bad. Ifølge verten er det en parkeringsplass på nedsiden av åsen. Hytten ligger en kort, men bratt gåtur opp fra parkeringsplassen.

Pris: 2415 kroner per natt.

Here Be Dragons ...

Enten om du drømmer om å bli dragetemmer, eller skulle ønske du var dragenes mor, Daenerys Targaryen fra «Game of Thrones», så vil du finne deg til rette her.

Huset Here Be Dragons ligger i landsbyen Westhall i England, og skiller seg mildt sagt ut. Huset er bygget i britisk middelalderstil, men det som får det til å virkelig skille seg ut, er den enorme drageskulpturen på toppen av pipen.

Pris: 3207 kroner per natt.

Vindmølle

Ta turen til Nederland og bo i en gammel vindmølle. Vindmøllen ble bygget i 1874 og har blitt omgjort til en leilighet.

Her kan du og familien kose dere i deres helt egne vindmølle. Leiligheten har tre soverom og seks sengeplasser.

Leiligheten ligger i Abcoude i Utrecht, som er rundt et kvarter med bil fra Amsterdam.

Pris: 2443 Kroner per natt.

Seashell House

Føl deg som en havfrue og bo i ditt helt egne havfrueslott neste ferie. Det vakre skjellhuset ligger på den Mexicanske øyen Isla Mujeres, utenfor Cancún.

Huset er foret som et skjell og har et gjennomgående skjell-tema. Huset har to soverom og to bad samt et eget basseng med utsikt mot sjøen.

Pris: 2372 kroner per natt.

AirShip 002

Opplev det skotske høylandet fra ditt eget luftskip. Minihuset ligger i Drimnin og fra de store vinduene kan du se utover vannet Sound of Mull.

Minihuset har ett soverom og har plass til to gjester.

Pris: 1631 kroner per natt.

Følg VG Reise på Instagram under navnet @vgreise for reiseinspirasjon. Hvis du tagger bildet ditt med #vgreise kan det bli repostet av oss.