FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Nå kommer øltoget til Napa Valley

Av Camilla Jorddal04.06.18 10:29

Del saken på:

Napa Valley Wine Train lanserer nå en ølrute i Napa Valley.

Tidligere i år kom nyheten om at Napa Valley Wine Train lanserer sin fjerde vinrute hvor de fokuserer på familieeide vingårder, og stopper ved Silverado Vineyards, Whitehall Lane Winery og Grgich Hill Estate. Er du derimot av de som foretrekker humle over vindruer har Napa Valley Wine Train gode nyheter.

Nå lanserer de også en øllinje for alle som elsker øl, melder matnettsiden Delish.

Napa Valley i California er kjent for kilometervis med drueranker og utsøkte viner, og for alle som er interessert i reise og vin. Napa Valley Wine Train ble blant annet kåret til en av verdens beste togturer av Architectural Digest i 2017, så dette vil du ikke gå glipp av. Med øltoget inkluderer nå vinområdet også ølentusiaster, og er det perfekte reisemål for deg som både liker reise og god drikke.

Hver mandag – fra 18. juni, skal Napa Palisades Beer Company gjøre den vinfokuserte togturen til en ølfest. Billettene starter på 75 dollar per person, som inkluderer både mat og drikke.

I to timer smaker du deg gjennom Napa Valley og lokalt øl. På listen over hva du får smake er 1849 Gold Rush Red, The Little Loco Session IPA og Loco IPA. I tillegg serverer kokkene diverse barsnacks. Her er det bare å hive seg med.