FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Nettsted: Hit drar Harry og Meghan på bryllupsreise

Av Camilla Jorddal27.04.18 15:33 | Oppdatert: 29.04.18 11:16

Del saken på:

Bryllupet til prins Harry og Meghan Markle er rett rundt hjørnet, men minst like spennende er valget av bryllupsreisen. Dette er stedene det har vært spekulert i.

I måneder har pressen spekulert i hvor prins Harry og Meghan Markle vil legge bryllupsreisen, og det har vært nevnt en rekke destinasjoner.

Britiske Vogue spådde at valget ville falle på Botswana så tidlig som i november 2017. The Telegraph har nevnt Namibia, Rwanda, Barbados og Amalfikysten som aktuelle steder, The Sun har flere av de samme på listen og britiske Mirror har blant annet pekt på Verbier i Sveits som aktuelt. Mirror hadde også Norge på listen over aktuelle steder ettersom de norske fjordene var et av de første stedene paret reiste sammen.

Til Namibia

Ifølge Travel + Leisure har en kilde bekreftet at valget falt på Namibia og ifølge amerikanske People er Hoanib Valley Camp et av de heteste tipsene som har kommet til hvor paret skal oppholde seg under bryllupsreisen.

Hoanib Valley Camp skal være landets nyeste luksuscamp og ligger i Kunene – også kjent som Kaokoland. Regionen er blant annet kjent for å ha Namibias villeste natur med høye fjell, sanddyner og store ørkener. En natt på Hoanib Valley Camp koster rundt 660 dollar per person, skriver People.

Campen er designet for å matche omgivelsene og seiltaket går nesten i ett med fjellene i bakgrunnen. Eller har campingplassen seks rom og eget bad med innedørs- og utendørs dusj. Hoanib Valley Camp er en grønn camp og teltene ligger på treverk og bambus, og hele 70 prosent er laget med resirkulert materiale. I tillegg drives campen av sollys.

Opplevelser og privatliv

Om Namibia som destinasjon skriver Travel + Leisure at det er flust av safariturer å velge mellom, i tillegg bør man få med seg Sossusvlei sanddynene. Du kommer dit med bil og deretter kan du klatre rundt i sanden til fots. Selv i ørkenen kan du treffe på både zebraer, antiloper, struts og løver.

For kjendispar som Harry og Meghan er også Namibia et godt valg på grunn av at luksusleirene og flere severdigheter ligger svært isolert til. Enkelte steder må du bestille eget bushfly for å komme deg til, noe som gir nesten garantert privatliv. Dette er nok en av grunnen til at flere kjendiser velger Namibia, mener Travel + Leisure.