FacebookTwitterEmail
Reise Logo
Magnifying glass

Åtte fantastiske hotellrom

Av Camilla Jorddal23.07.18 13:29

Del saken på:

Dette er noen av de kuleste - og dyreste - hotellrommene du kan bo i.

Tidligere har vi skrevet om hvordan Instagram endrer reisevaner og at hoteller innreder i håp om å bli delt i sosiale medier. Luksusfølelse på reise er også blitt viktigere for nordmenn, og hoteller med god standard er ofte de som forsvinner først når nordmenn bestiller ferie. VG reise har derfor sett på hotellrom som har det lille ekstra.

Så er du av de som lar deg imponere av overdådige detaljer og spektakulære løsninger er dette hotellrommene du kan drømme om.

Royal Suite hos Burj Al Arab Jumeirah i Dubai

Overdådig luksus og Dubai går hånd i hånd, og hos Burj Al Arab Jumeriah er det liten tvil om det. Royal Suite på hotellet er innredet med marmor og 22 karats gull – er du glad i marmor blir du mo i knærne av baderommet. I tillegg sover du i en roterende seng med havutsikt.

Priser fra 10.000 til 72.000 per rom i august

There is nothing quite like the Alcova Tiepolo Suite. #AmanVenice #Aman #AmanInLove #Venice

Alcova Tiepolo Suite hos Aman Venice i Venezia

Aman er et velkjent navn for alle som liker luksuriøse hoteller. Skal du til Venezia i Italia kan du sjekke inn på suiten Alcova Tiepolo Suite hvor soverommet er utsmykket med et fantastisk freskomaleri (journ.anm maleri på våt murvegg) malt av den berømte 1600-talls maleren Tiepolo. Et rom med museumsstandard, skriver Travel + Leisure.

Pris rundt 40.700 kroner per natt i august.

Ty Warner Mansion i Los Cabos, Mexico

I Mexico kan du nyte 24-timers service med personlig assistent, butler og privat kokk, men ikke nok med det – du får fyrverkeri på bestilling. Ty Warner Mansion er også en kunstopplevelse med kunst og tekstiler valgt personlig av eieren Ty Warner. Det kuleste er de meksikanske Alebrijes – fargerike folkekunst skulpturer.

En natt her koster omtrent 285.000 kroner.

Soneva Jani på Maldivene

Soneva Jani er på listen til Condé Nast Traveller over de beste hotellrommene i verden. Dette er luksusretreatet for deg som reiser med barn, her har nemlig flere av villaene egen vannsklie. Ellers er det nok av plass å blotre seg på, i tillegg til private basseng – i tilfelle du ikke liker å bade i havet.

Priser fra 27.000 kroner per natt i august.

A life-size jewelry box in the middle of Manhattan. #JewelSuite

The Jewel Suite by Martin Katz på Lotte New York Palace i New York

Lotte New York Palace er et ikonisk hotell. Alle rommene her er tidløse og elegante, men det mest ekstravagante må være The Jewel Suite by Martin Katz. Krystallkronen i taket går over to etasjer og du har din egen smykkeutstilling i suiten. Nevnte vi at det også følges med en diamantring fra smykkdesigner Martin Katz og en privat konsultasjon fra designeren eller en av hans medarbeidere?

Prisen per natt er i overkant av 200.000 kroner.

Kingston Treehouse, Lion Sands i Sør-Afrika

Lion Sands tilbyr en ekte naturopplevelse med sine trehus – som enkelt forklart består av baderom og en seng. Her er det ingen vegger, vakter eller naboer, men du har radiokontakt og om natten hever du gangbrua. Dette er steder for deg som vil ekstra tett på naturen og vil se ildfluene danse, skriver Condé Nast Traveller.

Priser rundt 30.000 kroner per natt i august.

Underwater Suite på Atlantis The Palm i Dubai

Her bor du blant fiskene, riktig nok med en glassvegg imellom, Underwater Suites har nemlig utsikt til hotellet akvarium. Baderommene er utstyrt med glassvegg fra gulv til tak, så mens du tar deg et bad kan du følge med på havdyrene utenfor rommet. Det samme kan du fra soverommet.

Pris rundt 30.000 kroner per natt i august.

Cabriolet Suite på L'Albereta i Italia

Hos L'Albereta i Italia kan du sove under stjernene, selv om du er inne. Cabriolet Suite på hotellet er nemlig utstyrt med en knapp som ruller bort taket i rommet. Her sover du under et teppe av stjerner, skriver Travel + Leisure. Dette er å ta glamping-trenden til et helt nytt nivå.

Dette er rimelig sammenlignet med de andre, med priser fra kun 5200 kroner per natt i august.